top of page

Nesimțirea, prosteala și sfidarea nu mai au limite la Primăria Alexandria.



Chelului tichie de mărgăritar îi trebuie.

Primarul Drăgușin face parc cu cascade și lumini pentru șmecherii cu terenuri la fosta unitate militară.


Nesimțirea, prosteala și sfidarea nu mai au limite la Primăria Alexandria.

După ce a ieșit primar prin voturile asistaților social si al etnicilor coordonați de bulangiul plătit din bani publici, Tobi cel scârbos, Victor Drăgușin începe să facă investiții care nu folosesc la nimic populației, ci smecherilor cotizanți la partid.

Mai exact, primarul Alexandriei se laudă cu un parc pe care îl va amenaja în zona fostei unități militare, la ieșire din Alexandria spre Turnu Măgurele, pe fonduri europene.

Parcul va avea lumini, cortine de apă și alte asemenea fițe care nu folosesc în nici un caz cetățenilor din Alexandria, ci consilierilor locali și afaceriștilor personali care au cumpărat acolo, atunci când nimeni nu știa că sunt de vânzare, terenuri pentru case, la prețuri foarte bune.

Practic, Drăgușin le face acum și parc, în timp ce ne spune, pe pagina de Facebook, că este pentru oameni.

Păi, cum așa, dom' primar, ca să folosim apelativul bulangiului dumneavoastră personal, domnul Tobi? Punem carul înaintea boilor? Cum rămâne cu străzile din oraș care sunt praf și pulbere, cu munții de gunoi de la intrare în Alexandria, cu faptul că ați dat autorizație domnului Nae Tatu pentru construirea unui bloc în mijlocul orașului, care a exasperat cetățenii, cu piscina de la Rustic construită fără autorizație și cu faptul că ați pus condiții copiilor de la IdeoIdeis să servească masa la Tăbăcitu, alt combinator personal al dumneavoastră?!

De ce nu faceți proiecte europene pentru nevoile stringente ale orașului, cum ar fi rețeaua de apă și canalizare, din cauza căreia oamenii ajung în spital cu enterocolite?

Sunteți o administrație publică mafiotă, cu zeci de manevre și încălcări de lege, cu scheleti grei în dulapuri și mult tupeu de borfași.

În perioada următoare vom face dezvăluiri incredibile despre primarul Drăgușin și camarila sa, despre manevrele cu bani publici si poveștile clientelei politice care a pus orașul pe butuci. 

#ContinuămÎmpreună, până ce DNA-ul ne va despărți.

555 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page