top of page

Nepotisme PSD ca pe vremea PCR.Familie abonată la bani publici.



Județul Teleorman este prins într-o buclă a timpului. Partidul Comunist Român și apucăturile sale încă există în acest județ, doar că se numește diferit, acum este Partidul Social Democrat.

Oricum s-ar numi, practicile sunt aceleași ca pe vremea comunismului.

Când vine vorba de PSD Teleorman, nepotismele sunt în floare, iar în urma unor informații primite am făcut o investigație în care am găsit o întreagă familie abonată la bani publici.

Familia Micheanu este abonată la banul public pe toate planurile.

Mariana Micheanu este Şef Contabil la primăria Roșiorii de Vede.

Florian Micheanu este directorul SC URBIS Servconstruct SRL, firmă aflată în administrația consiliului local Roșiorii de Vede.

Totodată, Florian Micheanu este și consilier local al primăriei Măldăeni.

Cătălin Ștefan Micheanu, fiul soților Micheanu, este viceprimar la primăria Măldăeni.

Familia norocoasă este girată de PSD.

Florian Micheanu este omul cu voturile la primăria Roșiorii de Vede, acesta obligându-și angajații să voteze cu PSD, altfel se vor alege cu desfacerea contractului de muncă.

În schimbul voturilor, firma SC URBIS Servconstruct SRL primește finanțare babană de la bugetul local. Sumele de bani pleacă din pixul doamnei contabil șef, soția domnului Micheanu Florian, Micheanu Mariana.

Aceste practici comuniste nu fac decât să pună PSD în vârful penibilului.

Toată gargara pe care președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, o făcea, cu privire la faptul că PSD nu a primit suficienți bani și oamenii vor avea de suferit, era, de fapt, o prosteală publică.

Banii nu erau nicidecum pentru teleormăneni, banii erau pentru astfel de nepotisme și pentru SRL-urile fantomă. Binele teleormănenilor este pe ultimul loc pentru PSD, singurul lucru care contează este ca aceste lipitori să acapareze cât mai multe contracte pe bani publici și să se instaleze în instituții publice cu bugete mari.

Scopul lor este ca acest județ să fie din ce în ce mai sărac, deoarece oamenii pot fi cumpărați mult mai ușor.







1.561 afișări0 comentarii

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page