top of page

Meciurile de fotbal, sabotate de arbitrii din Teleorman. Fotbaliștii vor protesta prin neprezentare.



Publicația Global Teleorman a primit o sesizare despre neregulile constatate cu privire la modul de arbitraj al meciurilor de fotbal din Teleorman.

Duminică, 14.05.2023, a fost disputat meciul dintre Voința Dunărea Pietroșani și Viitorul Lunca. VD Pietroșani a pierdut meciul din cauza arbitrajului.

În data de 09.05.2023, la urechile celor de la VD Pietroșani au ajuns informații cu privire la sabotarea meciului care avea să fie disputat duminică. Pe surse, acestora li s-ar fi transmis că doi jucători, Cârjan și Bâtfoi, vor fi eliminați.

Surpriza a fost când la meciul de duminică, dintre Viitorul Lunca și VD Pietroșani, deși Lunca era în avantaj și conducea cu 1-0, pe parcursul meciului, au primit cartonaș roșu fix cei doi jucători, Cârjan și Bâtfoi.


Sursele susțin că arbitrii ar fi fost plătiți pentru a sabota meciul, iar primarul de la Lunca l-ar fi întrebat pe observator, "Ce facem domnule, că ne egalează ăștia?" , moment în care observatorul l-a asigurat că va fi bine, "Nu mai cobi că o să fie bine, ai să vezi."

În speranța că Asociația Județeană de Fotbal Teleorman își va face treaba și va lua măsurile legale, echipa VD Pietroșani a anunță că nu se va prezenta la meciul de acasă, disputat în etapa următoare. Jucătorii vor fi prezenți la stadion, dar vor refuza să intre pe teren.

Totodată, conducerea VD Pietroșani anunță că nu va plăti baremul de arbitraj și observator pentru seniori, ci doar pentru juniori.

VD Pietroșani speră ca acest demers să fie un prim pas spre normalitate și se vor alătura protestului și celelalte echipe din Teleorman.

Echipele de fotbal fac zeci și sute de kilometri, pentru a disputa meciurile, iar efortul lor este răsplătit prin bătaie de joc.

Sperăm că AJF Teleorman va da dovadă de integritate și va rezolva problema, iar pe viitor se vor asigura că nu mai există astfel de antecedente. Tinerii joacă din plăcere. Aici nu se joacă pe milioane de euro, iar arbitrajul, cât și AJF TELEORMAN, ar trebui să încurajeze fair-playul și tinerii. Mediul rural este în depopulare și tot mai mulți tineri abandonează echipele de la țară, unii din cauza nedreptății și amenințărilor, alții din lipsă de motivație.

Publicația Global Teleorman sprijină demersul celor de la VD Pietroșani și vă încurajăm să luați atitudine. Nu-i lăsați să vă fure până și cele mai mici plăceri.

744 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page