top of page

Localitatea unică în lume, care are același număr de bărbați și femei, se află în Teleorman.


În urma recensământului efectuat, ne-au fost semnalate o serie de nereguli cu privire la numărul de locuitori declarați.

Foarte multe comune, atât din țară cât și din județ, au declarat mai mulți locuitori, pentru a putea avea acces la bani mai mulți pentru proiecte, că, mai nou, așa se numesc tunurile date de politicieni, proiecte.


Comună unică în lume, sau incompetență și corupție?


În județul Teleorman, am constatat că o comună are număr egal de bărbați și femei conform datelor comunicate, ceea ce ar plasa comuna pe primul loc în lume, deoarece nu există nicăieri pe planetă o astfel de precizie de gen.

Din păcate, este vorba despre comuna Moșteni și spunem din păcate deoarece nu este adevărat, ci este o ilegalitate comisă de funcționarii primăriei, în frunte cu primarul.

Comuna Moșteni a declarat un număr de 1604, din care, țineți-vă bine, 802 bărbați și 802 femei. Este imposibil de crezut că astfel de date sunt reale.

Din sursele noastre, recensământul a fost trucat și a fost făcut să atingă pragul minim de 1600 de locuitori, deoarece se dau mai mulți bani pentru diferite proiecte și se alocă mai multe fonduri către primării.În consecință, a fost trimisă o sesizare către Institutul Național de Statistică, urmând ca după răspunsul oficial să fie depusă plângere penală.

Facem apel către toți cei care aveți suspiciuni de fapte de corupție, să ne semnalați aspectele constatate, iar noi vă vom oferi sprijin media și vă vom îndruma să faceți demersurile legale. Doar împreună vom reuși să oprim corupția și să avem o viață mai bună.

1.444 afișări0 comentarii

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page