top of page

Gabriel Bulumac vs Haralambie Epure. Unul are potențial, dar n-are sprijin, celălalt are sprijin, dar fără potențial.PNL are doi potențiali adversari contra lui Victor Drăgușin, la alegerile locale pentru primăria Alexandria.

Deși pare o anomalie, PNL Teleorman pare să promoveze interesele înaintea "meritocrației".

La aceast moment, conform sondajelor reale, Gabriel Bulumac este favorit pentru candidatura la primăria municipiului reședință de județ, dar planurile PNL Teleorman par să fie altele, iar o parte dintre liberali vor să meargă la alegeri cu Haralambie Epure, prefectul județului.

Recent, cei doi, Bulumac și Epure, au fost angrenați în diferite acțiuni de "implicare civică", doar că totul pare să meargă de-a-ndoaselea.

Dacă Gabriel Bulumac se mai zbate să scoată la iveală unele combinații făcute de administrația PSD Alexandria, Haralambie Epure se zbate să scoată la iveală greșelile pe care el le-a făcut când era consilier local PSD la primăria Alexandria.

În loc să vedem organizare din partea PNL Teleorman pentru a susține un candidat cu potențial la primăria Alexandria, vedem degringoladă și echipe separate cu interese diferite.

Chiar recent, Gabriel Bulumac a semnalat niște nereguli găsite la adăpostul pentru câini, în timp ce Haralambie Epure a fost în piață să vorbească despre problemele cu care oamenii se confruntă.

Problema este că totul a ieșit tocmai pe dos. În mod normal, Haralambie Epure, medic veterinar de meserie, ar fi trebuit să fie primul care verifică adăposturile pentru câini, că așa ar fi fost normal, dar pasiunea pentru vânătoare își spune cuvântul. De cealaltă parte, Gabriel Bulumac se zbate pe cont propriu, iar partidul pare să-l subestimeze.

Dacă ar fi fost înțelegere, Haralambie Epure ar fi mers la adăposturile pentru câini, Gabriel Bulumac în piața centrală și așa Primăria Alexandria nu ar mai fi avut ocazia să lovească în imaginea PNL Teleorman.

În urma vizitei eroice eșuate a lui Haralambie Epure din piață, administratorul pieței, Octavian Teodorescu, i-a dat "fatala" amintindu-i prefectului că el însuși a votat în consiliul local trecerea pieței acoperite în ograda CNI, de pe vremea când era consilier PSD. Penibil, să pozezi în pompier după ce tu ai dat foc la casă. Nu știm cine se ocupă de imaginea prefectului și cine-l consiliază, dar în ritmul acesta nici loc de consilier local nu prinde "iepurașul turmentat".

Cât despre consilierul local PNL, Gabriel Bulumac, dacă nu există sprijin politic, nu știm câte șanse are să-l învingă pe Victor Drăgușin la alegeri. Oricâte voturi ar avea el, ca om politic, nu vor fi suficiente fără sprijinul partidului. Poate că PNL Teleorman nu-și dorește neapărat schimbarea în Alexandria și totul pare un blat politic, în care Haralambie Epure e umflat artificial în sondaje, deși se știe dinainte că va pierde. Așa a fost și în 2020, când PNL Teleorman a scos-o din joben pe Vera Mitran, ca ulterior să o lase pe cont propriu și să piardă alegerile. Pare un scenariu tras la indigo și rândul acesta de alegeri, că altfel nu ne explicăm stângăcia cu care prefectul își face mai degrabă anticampanie prin acțiunile sale.

1.038 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page