top of page

Firmă pesedistă abonată la bani publici. "Câte-un pic, pic, pic, până n-o mai rămânea nimic."



Contractele cu statul sunt cele mai profitabile. Nu trebuie să-ți bați capul, ca orice om de afaceri, ci doar să ai conexiunile potrivite.

Una dintre firmele abonate la bani publici este ELKLASYK S.R.L. și are la activ 311 contracte cu statul, majoritatea, peste 95%, cu primării administrate de primari PSD, cum ar fi, Frumoasa, Plosca, Peretu, Călmățuiu, Vedea, dar și cu societățile comerciale ale primăriilor controlate politic, cum ar fi SC ADMINISTRATIA STRAZILOR, CONSTRUCȚII EDILITARE SRL, societate controlată de Victor Drăgușin, SC SERVICIUL PUBLIC APĂ CANAL COMUNA PERETU, S.C APA SERV SA, societatea controlată tot de PSD.



Firma administrată de Șerban Marius are ca obiect de activitate comerțul cu diferite obiecte fără nicio specializare, iar pagina firmei, Elklasyk Srl, pare că duce lipsă de promovare, semn că nu există un interes în acest sens atunci când banii curg din contracte cu statul.



Din totalul contractelor cu statul, SC ELKLASYK S.R.L a obținut 1.575.216 LEI, adică peste 15 miliarde lei vechi.



Aceasta este doar o mică parte din cât fură PSD Teleorman. Vom reveni cu mai multe investigații prin care vom arata cum fură acești nevinovați, care se dau peste cap pentru binele vostru.



Ținem să mulțumim, pe această cale, celor care ne sprijină financiar, ajutându-ne astfel să putem continua investigațiile.

Vă invităm și pe voi să sprijiniți activitatea noastră, pentru că numai de la noi veți afla cine subminează economic acest județ.


Continutul nostru este gratuit, dar dacă doriți să sprijiniți activitatea noastră, ne puteți ajuta cu o sumă modică pe contul pe patreon https://www.patreon.com/globalteleorman

Deși aveți acces gratuit la publicația noastră, investigațiile pe care le desfășurăm necesită bani, timp și informare amănunțită.

O presă independentă depinde exclusiv de sprijinul cititorilor.

Vă mulțumim!



1.392 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page