top of page

Doctor Florică Mara, problematic în exprimare dar expert în contracte cu statul, se vrea șef la PNL.


Doctor Florică Mara, problematic în exprimare dar expert în contracte cu statul, vrea funcția de președinte al PNL Teleorman.


Zilele trecute a avut loc o întrunire la restaurantul magnatului Florică Mara, pentru a pune la cale planul de a-l detrona, din funcția de președinte al PNL Teleorman, pe Eugen Pârvulescu, un alt magnat în devenire.

Florică Mara este cunoscut pentru milioanele de euro din cont, dar are și pământ peste tot, contracte de miliarde cu primăriile din județ pentru "drumuri", abator, benzinărie și un restaurant de nunți care a distrus  ștrandul din Peco, primit "cadou" de la primarul Drăgușin &Company.

Faptul că Eugenius are contracandidat este un lucru foarte bun, dar faptul că adversarul lui este un analfabet perdant, lasă de dorit, altul mai pregătit nu găseau.

Dar cum trădarea este o modă în PNL, noi am aflat chiar din interiorul cuibului de viespi, cine cu cine face planul și ce interese are.

La întâlnirea secretă au participat, pe rând, Adrian Florescu, vicepreședintele C.J. Teleorman, medicul chirurg Valentin Filip, Dan Dobre, directorul Spitalului Județean Teleorman, fostul procuror Dan Botez, toți apropiați ai deputatului Costel Barbu, care a lipsit de la întrunire, el fiind, pe față, în echipa lui Pîrvulescu.

Toți acești susținători ai lui Mara sunt exact genul care ar vinde-o și pe mă-sa, dacă asta le aduce beneficii. Despre interesul fiecăruia în parte vom relata într-un material separat.

Umblă vorba că Bitanu are emoții. Îi este frică de o eventuală trădare la alegerile pentru președinția PNL, din septembrie.

Dacă Bitanu pierde "la el acasă", cum s-ar spune, Orban îl va decapita politic. Nu de alta, dar a mai avut o perioadă când "a fugit de acasă", dar s-a întors cu coada între picioare și a "promis" loialitate.

Județul Teleorman nu scapă nici după era Dragnea, pare a fi condamnat la săracie.

Cât mai vreți să furați și sa vandalizati acest județ?

Nu vă ajung milioanele de euro din conturi?

Aveți bani să trăiți 10 vieți, iar lăcomia voastră este plătită de oameni săraci, fără locuri de muncă, fără posibilități de a oferi copiilor o educație decentă.

Oamenii au înțeles și sunt conștienți că furați, dar ei vă votează cu speranța că faceți ceva și pentru ei. Datorită sau, mai bine zis, din cauza lor sunteți plini de bani.

1.407 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Post: Blog2_Post
bottom of page