top of page

Ulițe de UN MILION DE EURO la Mîrzănești



Doctor inginer Florică Mara este beneficiarul lucrării.


Acest personaj controversat este un fost bișnițar care a ajuns pe picior mare datorită politicii.

A trecut pe la mai toate partidele și s-a ales de fiecare dată cu ceva. Dar chiar și așa, suferința lui este că nici un partid nu s-a coborât atât demult încât să-i dea o funcție importantă. De ce? Personajul este agramat, nesimțit cu angajații pe care îi înjură ca la ușa cortului când se enervează, neserios.

Cu toate acestea, Florică Mara deține o diplomă de Inginer și DOCTOR, intr-un domeniu pe care nici el nu-l cunoaște, deoarece nu își amintește ce studii a făcut.

Vă dați seama ce doctorand este Mara. Poate doctorand în combinații, având în vedere că el este cel care a distrus ștrandul din Peco, cu acordul primarului Drăgușin.

Mara deține ștrandul din Peco, primit ca premiu când cotiza la conducătorii roșii.

Deși în contract era specificat clar să păstreze obiectul de activitate, acesta l-a transformat în restaurant de nunți.

Bazinul există, nu l-a desființat, dar nu mai poate fi folosit pentru baie, arată ca și cum în el ar trăi câteva mii de broaște. E drept ca nu interzice scăldatul, dar nici un om nu încearcă să facă baie în bazinul cu apa verde. Așa fentează Mara contractele.

De curând, Doctor Inginer Florică Mara a prins un contract baban cu Primăria Mirzănești pentru reabilitarea ulițelor din comună.

Lucrarea valorează câteva milioane de lei noi, adică peste un milion de euro.

Nu le asfaltează, le "aranjează" un pic.

Licitația pentru Mîrzănești a fost câștigată la înțelegere, drept plată pentru contribuția lui în campania electorală a PNL, unde a fost parte activă la șantajul primarilor PSD mutați pe minciuni și amenințări la PNL de proaspătul deputat Barbu, alias Bitanu, când era " omul premierului" , după cum îl numea presa pupătoare pe bani la negru.

Nu e cazul să mai menționăm că primar la Mîrzănești este Viorel Mihăilă, fost membru PD, actual PNL, care abia a câștigat alegerile, cu greu și cu ajutoare sociale acordate unor indivizi care nu prea se încadrau.

Mult succes, excelentule, la lucrări pe bani publici. Să vedem și noi ce faci pe ulițe, de un milion de euro.

Post: Blog2_Post
bottom of page