top of page

Directorul APIA Teleorman, Mihai Coman, în atenția DNA.



Mihai Eugen Coman, directorul APIA Teleorman, este un personaj controversat, care se bucură de sprijinul mai multor instituții, printre care și Serviciul Județean Anticorupție Teleorman.

Într-un control venit la APIA Teleorman s-au constatat mai multe nereguli, cum ar fi cheltuieli nejustificate pe servicii telefonice, folosirea autoturismelor instituției în scopuri personale, alimentarea nejustificata cu carburant, echipamente și obiecte distribuite ilegal, fără documente justificative.

Practic, directorul APIA Teleorman se folosește de funcția sa pentru a-și face treburile și combinațiile.

Coman Eugen Mihai se folosea de mașinile instituției, autoturismele cu numerele de înmatriculare TR05UUB și TR05WFM, în scopuri personale.

Acesta își ridică încă o vilă din salariul de bugetar, iar muncitorii sunt aduși cu autoturismele instituției. Totodată, acesta își cară materialele de construcții și se plimbă pe unde are treabă in interes propriu, cu mașinile de la APIA, fără să mă țină cont de ceva.

Aşadar, aceste maşini parcurg lunar peste 1000 de km, uneori şi peste 2000 de km, iar foile de parcurs sunt întocmite fictiv de subordonații de la Serviciul Control Teren, care nu au acoperire în activitatea prestată în zilele respective.

Practic, mașinile APIA Teleorman stau mai mult în fața casei lui Mihai Coman, decât în curtea instituției.

Corupția din Teleorman pare că este la cote maxime, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman este în stare de hibernare.

De-a lungul timpului, au fost constatate mai multe nereguli care au început promițător, dar au fost mușamalizate pe parcurs, iar unele dintre mușamalizări au potecă făcută către Tom Țică, șeful Serviciului Județean Anticorupție Teleorman.

Cu cât săpăm mai mult în acest județ putred de corupt, descoperim o serie largă de combinații și legături strânse între instituții cheie.

Urmăriți-ne pe pagina de Facebook Global Teleorman și pe site-ul www.globalteleorman.com

Cu cât suntem mai vizibili cu atât presiunea asupra lor este mai mare.

Vom dezvălui informații și fapte ale sistemului ocult ce vor cutremura "lumea bună" din județul Teleorman.

Toți plătesc mai devreme sau mai târziu.

2.506 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page