top of page

Cumetrii pe bani publici la Spitalul Județean Teleorman.

Actualizată în: 5 sept. 2021



Primarul municipiului Turnu Măgurele,Dan Cuclea, și-a angajat neamurile la SJU.


Totul a început când foata asistentă șefă de la secția de radiologie, o anumită doamnă Mirela, își făcea de cap pe bani publici. Dealtfel, aceasta a fost anchetată pentru bani încasați pe ture de noapte, sâmbete, duminici și sărbătorile legale efectuate fictiv, iar ulterior a fost găsită vinovată și pusă la plata sumei de 700 milioane lei vechi.

În locul acestei doamne, care s-a înfruptat din banii statului, a venit pe funcția de asistent șef, la radiologie, Vlad Culcea, nepotul primarului de la Turnu Măgurele.

Vlad Culcea a fost numit pe funcția de asistent șef la radiologie în mod ilegal, deoarece acesta are aproape 2 ani vechime, ca asistent la radiologie, iar pentru a îndeplini funcția de asistent șef ar trebui sa aibă minim 5 ani vechime.

Când sus numitul este în concediu, îi ține locul un interpus, angajat de fosta "asistentă - combinatoare", semn că pilele de partid funcționează perfect la Spitalul de Urgență teleormanean.

Cu așa personal medical, să tot faci medicină.

Cumetria continuă cu tatăl lui Vlad Culcea, care lucrează tot la SJU, dar la compartimentul întreținere, fiind responsabil cu singerea și aprindere luminilor din curtea spitalului, sarcină extrem de "grea" pentru pierderea timpului, pe banii contribuabililor.


Urmăriți-ne pe site-ul www.globalteleorman.com și pe

Pagina de Facebook Global Teleorman

Vă așteptăm să vă alăturați pe grupul de Facebook Reacția Teleorman, grup unde puteți face dezvăluiri sub anonimat, despre orice probleme întâmpinați sau sesizați.

Informația declanșează reacția!

1.091 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page