top of page

Cum își plătește Victor Drăgușin aparițiile la TV, din bani publici.



Victor Drăgușin, edilul Alexandriei, este un personaj consacrat la nivelul PSD Teleorman și numai printr-o minune, credem noi, evaluând alternativele, poate pierde scaunul de primar.

Cu toate acestea, noi sperăm că alexăndrenii se vor trezi din anestezie și vor schimba conducerea la nivelul județului.

Vom publica treptat o serie de nereguli prin care vom demonstra cum sunt cheltuiți banii publici pentru interesele personale ale primarului.

Cum își plătește Victor Drăgușin aparițiile la TV?

Pentru cei care nu știu cum funcționează acest sistem stricat, atunci când vedeți politicieni la TV, având păreri, să nu credeți că ei vin acolo invitați, în calitate de experți, ei vin acolo pe bani foarte mulți, iar scopul lor este să-și facă reclamă ilegal, dar legea din România este făcută pentru a fi ocolită.

Pe același principiu a mers și Victor Dragușin, doar că el a apărut la TV pe banii contribuabililor. Cum a reușit asta? Raspunsul este simplu: prin acordarea de contracte cu dedicație direct în conturile jurnaliștilor de elită ai postului de televiziune Antena3.

Mai exact, Victor Drăgușin oferit două contracte în valoare de 217.500 lei, unul pe 19.10.2022‐ 45.000 lei, altul pe 06.02.2023 -172.500 lei, ambele cu atribuire directă.



Beneficiarul este Adrian Ursu, jurnalistul de la Antena3 care moderează emisiunea "Exces de Putere". Vă dați seama ce paradox, un fel de hoțul strigă hoțul.

Modul prin care jurnalistul a fost plătit, ca să-l "preasfințească" pe Drăgușin la TV, a fost unul destul de "șiret" și demn de practicile PSD-iste.

Victor Dragușin a semnat acele contracte cu A.F.J Povestașii, organizație deținută de însuși Adrian Ursu, așa cum soția sa, Carmen Avram, europarlamentar PSD, a scris în declarația de avere din 2019, când și-a depus candidatura.



Bineînțeles că, la o verificare ulterioară, Adrian Ursu nu mai figurează ca "tătic" al asociației, dar nici nu ne miră, pentru că avem cunoștință despre astfel de practici prin care hoții de bani și moralitate își ascund urmele.

Bineînțeles că dacă îl întrebați pe Victor Drăgușin, o să spună că este o aberație și că el a dat acei bani pentru tinerii din Alexandria, pentru că așa obișnuiește PSD să mintă, ei vorbesc despre credință, familie, bătrâni, tineri, în fața televizorului, iar în spatele cortinei mutilează bătrâni prin azile, fură bani sub pretextul educației, și distrug familii prin suprataxarea veniturilor.

Aceasta este doar o mică parte prin care banii contribuabililor sunt sifonați în interesul partidului. Vom reveni în perioada următoare cu mai multe articole în care vom dezvălui cum fură PSD și PNL și cum se imprumută unii pe alții cu miliarde de lei, pentru a șterge urmele "parandărătului".

Noi ne facem datoria să vă informăm, iar voi vă decideți mai departe soarta, în consecință.



Continutul nostru este gratuit, dar dacă doriți să sprijiniți activitatea noastră, ne puteți ajuta cu o sumă modică pe contul pe patreon https://www.patreon.com/globalteleorman

Banii vor fi folosiți pentru efectuarea investigațiilor și pentru a vă putea oferi informații de calitate.

Post: Blog2_Post
bottom of page