top of page

Contract cu dedicație la Furculești, pentru o sarcină care putea fi executată de asistații social.




Primarul din comuna Furculești, Pană Ginel, a făcut cadou unei firme, cu nici două luni vechime, un contract de 100.000 lei pentru curățarea cimitirului Furculești.



Firma se numește S.C. CRIS PRESTARI SERVICII CURATENIE S.R.L. și aparține unor cetățeni de etnie rromă din comună.

Firma a fost înființată pe data de 25.07.2023 și pe data de 05.09.2023 a obținut primul contract cu primăria Furculești, în aceeași zi în care a fost publicat și anunțul.

Administratorul firmei este Rominiceanu Cristina Coca, dar nu asta este important, ci faptul că membrii familiei Rominiceanu sunt foarte buni prieteni cu primarul Pană Ginel.



Un membru al familiei a făcut chiar și un live pe Facebook, să se laude cu treaba bine făcută la care a muncit o lună de zile, conform spuselor lui. Ei bine, contractul a fost câștigat pe 5 septembrie și lucrarea a fost finalizată pe data de 15 septembrie, în mai puțin de o lună.



Norocosul câștigător era foarte mândru de realizările sale, mai ales când i-au intrat în cont 20.000 de euro.

Este evident că acest contract a fost dat cu dedicație și este o formă prin care primarul de la Furculești spală bani prin interpuși, ca să poată cumpăra voturi la alegeri. Munca pentru care a plătit 100.000 lei putea fi făcută cu cei care primesc ajutor social, dar "privilegiații" nu sunt scoși la muncă, că sunt utili în campania electorală. Așadar, banii furculeștenilor sunt cheltuiți pe interesele primarului.

Noi nu putem decât să le transmitem un mesaj furculeștenilor: dacă-l mai votați tot pe Ginel, vă meritați soarta.

Oricât de multe nereguli și moduri de a fura bani publici dezvăluim, schimbarea este la voi și stă în puterea voastră de a schimba ceva prin vot. Noi ne facem datoria de jurnaliști, dar dacă oamenii nu-și fac datoria de cetățeni lupta e aproape pierdută.

1.311 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page