top of page

Claudiu Crăcea, președintele PNL Turnu Măgurele, evaziune fiscală din exploatarea angajaților.



În municipiul Turnu Măgurele, lângă pădurea Banciu, se află ferma SOLAR RESOURCES, firmă administrată de Claudiu Crăcea, liberalul de la PDL  aterizat în politică din interese financiare.

Această fermă produce zmeură și căpșuni.

Având capacitate de producție, Crăcea s-a gândit să-și amenajeze un cort la marginea drumului și să vândă la casolete, necântărite, fără casă de marcat, fără bon fiscal și cu prețuri scoase din burtă.

Vânzătorii sunt chiar angajații fermei, iar sumele încasate sunt cuprinse între 1600 și 2200 lei, zilnic. Mergând pe medie, acesta face încasări lunare de peste 36000 mii lei, bani nedeclarați, care merg direct la saltea.

Dacă ar fi fost vreun amărât, înțelegeam, dar marele anteprenor, Claudiu Crăcea, să ajungă să vândă la negru, nu ne-am așteptat. Ce exemplu dă el tinerilor antreprenori? Că dacă ești susținut politic, ai dreptul să faci orice, că nu există legi pentru smecherii de partid?

V-ați întrebat vreodată de ce politicianul Crăcea nu a ieșit niciodată primar, deși candidează de când era mic?

Vă spunem noi de ce.

Oamenii au ales sa meargă pe mâna PSD, deoarece au avut de ales între un rău mai mare și un rău mai mic.

Toată lumea știe despre Crăcea că are legături cu persoane rău famate și este implicat în combinații dubioase, așa că oamenii au ales răul mai mic.

Este rușinos și dezamăgitor că PNL Turnu Măgurele nu a găsit un om capabil, cu șanse reale, pentru a candida la primăria Turnu Măgurele.

Este evident că nu va câștiga niciodată, este acolo doar de fațadă.

Crăcea are șanse mai mari sa câștige la 6/49 decât să câștige alegerile.

Este clar  că oamenii vor candidați noi, cu viziune. S-au saturat de aceleași personaje controversate, care odată la 4 ani își fac apariția și ies de sub pat ca niste salvatori.

Mai țineți minte când s-a bătut cu pumnii în piept că el se retrage din politică, apoi și-a dat seama că mai era de "supt" și s-a făcut că nu-l lasă inima?

De fapt, miza a fost alta. Pe ordinea de zi, de la vremea aceea, s-a aflat proiectul de închiriere al unui spaţiu de vreo 700 de mp taman în zona fiţosului restaurant “Briza Dunării”, al cărui proprietar este Mădălin Ioniţă, fostul “transporter” al lui Dragnea.

Crăcea s-a supus imediat indicațiilor date de primarul Cuclea, ba mai mult, a încercat să-și convingă proprii colegi de la Consiliul Local, despre bunele intenții ale noului investitor, cum o să creeze locuri de muncă, iar bugetul local va "bubui".

Asta după ce, cu ceva timp în urmă, nu părea impresionat de ideea unui investitor.

Realitatea a fost că oferta a fost slabă.

Când s-a strecurat suma potrivită în buzunar, brusc, "muierea îmbrăcată în haine bărbătești", a început să aibă viziune și să viseze prosperitate.

Iar ca să atingă penibilitatea supremă,

Domnule Crăcea, lasăți "politichia", că nu vi se potrivește, deși caracterul specific escrocilor vă recomandă din plin, mai bine v-ați lăsa de tot, măcar așa ați câștiga, în sfârșit, inimile celor care vă vor dispărut din scena politică, adică ale tuturor

682 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page