top of page

Caz șocant de corupție în Roșiorii de Vede. Procuror, șef din poliție și manager de spital implicați

Actualizată în: 12 mar. 2022



Corupție la cote maxime în Roșiorii de Vede, dictatura politică e la ea acasă.

Procuror, șef din poliție, manager de spital, consilier local și martori mincinoși, complici la înscenarea unui dosar penal.

La data de 20.09.2020 a avut loc un incident în Roșiorii de Vede, pe o stradă în zona "Intim", unde o echipă PSD făcea campanie electorală.

Din echipă făceau parte Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman, Cârciumaru Valerică, primarul municipiului Roșiorii de Vede, Florin Piper, deputat PSD, a cărui soție a fost viceprimar în Roșiorii de Vede, Adrian Mirea, consilier local, fost condamnat pentru tâlhărie, un reporter din partea Info Expres și câțiva tineri în tricouri PSD.

Campania electorală se desfășura pe toată strada, fără a se ține cont de regulile de circulație, pentru că era Adrian Gâdea acolo și aveau protecție.

La un moment dat, un domn care protestează mai mereu împotriva neregulilor făcute de mafia instituțională din Roșiorii de Vede, se deplasa pe direcția echipei de propagandă electorală.

Adrian Gâdea și restul staff-ului, mai sus menționat, erau mai în față, iar în spate erau tinerii cu tricouri PSD, dintre care câțiva pe biciclete.

Șoferul a intenționat să vireze dreapta, pe o stradă, spre direcția de deplasare a echipei de campanie, dar îi era restricționat accesul de tinerii de pe bicicletă, care se opriseră fix pe trecerea de pietoni, în mod intenționat.

Șoferul autoturismului le-a atras atenția tinerilor că nu este frumos ceea ce fac, moment în care tinerii s-au pus în mișcare pe direcția de deplasare a echipei electorale, iar în spatele acestora era conducătorul auto.

Pe filmarea video, făcută de conducătorul auto, se vede destul de clar cum tinerii de pe bicicletă se plimbă în mod intenționat pe lângă mașină. După ce au mers așa câteva sute de metri, îngreunând traficul rutier, conducătorul auto reușește să depășească "mulțimea roșie" și își vede de drum.

Conducătorul auto este cunoscut ca o persoană foarte incomodă pentru administrația PSD din Roșiorii de Vede, deoarece are curajul să-și spună nemulțumirile. El este persoana înjurată de primarul Cârciumaru, la începutul unei ședințe de consiliu local, un manifest execrabil care l-a făcut vedetă în toată țara, din cauza comportamentului primitiv de care a dat dovadă.

După 30 de minute, șoferul, Coandă Emil, se întoarce în locul de mai devreme, după ce făcuse cumpărături.

Fix în același loc în care tinerii de pe biciclete se opriseră pe trecerea de pietoni, a fost oprit de un echipaj de poliție care se afla la fața locului cu semnalele luminoase aprinse. Pe trecerea de pietoni se afla bicicleta unui tânăr care apare și pe filmare, bicicletă care era distrusă și arăta de parcă ar fi fost lovită de un Tir.

În momentul în care acesta a coborât din mașină, cei din echipa electorală au început să strige și să-l jignească, acuzându-l că a lovit un tânăr cu bicicleta și a fugit de la fața locului.

Șoferul era total bulversat și în stare de șoc, deoarece nu înțelegea de unde atâta tupeu și joc de teatru.

Echipajul de poliție rutieră era la fața locului și se prefăcea că-și face treaba, echipa PSD acuza în mod mincinos un accident, montată de consilierul PSD, Adrian Mirea, organizatorul acestui eveniment inventat.

Conducătorul auto era oarecum liniștit față de reacția celor din jur, deoarece avea filmarea video completă, în care se vedea clar că nu a existat absolut niciun contact, dar "până la Dumnezeu te mănâncă sfinții".

Victima nu mai era la fața locului, deoarece fusese luată de ambulanță.

Ambulanța a venit în capătul străzii, pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar bicicleta distrusă era pe trecerea de pietoni, la intrarea pe stradă, fapt ce indică o discrepanță majoră în logica evenimentului.

Cum a ajuns bicicleta distrusă pe trecerea de pietoni, dacă pe filmare se vede clar cum tânărul mergea bine mersi pe ea?

Totodată, mașina victimei, pentru că victima a fost șoferul auto, nu prezenta absolut nici o zgârietură.

Absolut nimic nu se lega la fața locului, dar inepțiile aveau să continue.

Polițiștii l-au testat pe șoferul implicat, rezultatul fiind zero, apoi i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru fugă de la locul faptei, faptă care nu a existat niciodată.

Fabricarea dosarului a continuat, deoarece managerul spitalului TBC Roșiorii de Vede, care se află încă în funcție, deși a luat nota 1,92 la concurs, împreună cu Adrian Mirea, consilier local PSD, s-au deplasat cu "victima" de pe bicicletă la medicina legală din Alexandria, pentru a-i obține zile de îngrijire medicală.

A fost o mobilizare de forțe incredibilă pentru un accident fabricat, iar lucrurile nu aveau să se oprească aici.

După o mobilizare de forțe inexplicabilă, Nebunu Florin, șeful Biroului Rutier, avea să continue bătaia de joc.

Acesta a făcut o descriere a faptelor superficială, lipsită de logică, bazată pe presupuneri. Toate constatările făcute de acesta sunt anulate de probele video, deoarece microfonul portavoce, despre care șeful biroului rutier a scris că ar fi fost ținut în mână, se vede pe filmare că era legat deasupra scaunului din dreapta.

Iar ca să fie bătaia de joc la cote maxime, Nebunu Florin, șeful Biroului Rutier Roșiorii de Vede, a ținut dosarul la sertar timp de 3 luni, fără să ia vreo măsură ori să lucreze la speță. Când s-a apropiat termenul limită, l-a înaintat către procurorul de caz, unde a "dispărut" încă 3 luni de zile.

Șoferul acuzat în baza unor regii, a rămas fără permis de conducere, dar și fără drept de conducere, deoarece legiuitorii au avut grijă să includă fapta agravantă în dosar, fuga de la locul accidentului.

Astfel, șoferul nu a mai putut obține o dovadă cu drept de circulație.

Conducătorul auto este un om în vârstă, iar soția acestuia are probleme medicale, dar nimănui nu i-a păsat de aceste detalii, deoarece este un simplu om, nu un șmecher care să beneficieze de sprijinul autorităților corupte, de la cel mai mic nivel până la cel mai mare.

Salvarea acestuia a venit tocmai din proba video pe care o deținea, altfel ar fi avut condamnare cu suspendare și probabil permisul anulat, ca măsură complementară.

Procurorul de caz a stabilit culpă comună și nimeni nu a avut de suferit.

Practic, totul a fost o bătaie de joc și o umilire totală a acestui om, pentru a-i arăta cât de șmecheri sunt ei și cât de neimportant este el în fața forței politice.

La dosar au fost și doi martori, conducători auto, unul care a declarat că nu a văzut absolut nimic, iar celălalt, martor mincinos, a declarat că accidentul a avut loc.

Întrebarea noastră este cum de toți acei martori mincinoși nu au fost trași la răspundere?

De ce nu s-au luat măsuri pentru fals în declarații?

De ce nu s-au luat măsuri pentru sancționarea celor care ocupau o stradă destinată traficului rutier?

De ce nu s-au luat măsuri împotriva șefului de la rutieră, pentru neglijență în serviciu?

De ce nu s-au analizat toate probele video și s-a întocmit un dosar penal din vorbe?

În baza căror dovezi au întocmit polițiștii dosar penal, dacă mașina nu avea absolut nicio zgârietură, dar bicicleta era praf?

Acest dosar are foarte multe semne de întrebare, dar nimeni nu a fost interesat să cerceteze aceste aspecte, pentru că scopul a fost cu totul altul, dar nu le-a ieșit decât parțial.

Așadar, acest dosar a fost doar o ficțiune menită să facă rău unui om nevinovat, dar și să transmită un mesaj tuturor celor care îndrăznesc să protesteze împotriva dictaturii politice.

Dacă vreți să vă manifestați nemulțumirile, veți fi condamnați pentru asta.

Nu mai e departe până când oamenii vor ajunge să primească amenzi că au îndrăznit să sune la poliție, pentru "banalul" motiv că au fost bătuți, tâlhăriți și umiliți de șmecherii politici.

Aceasta este analiza făcută de noi, din materialele puse la dispoziție, și ne asumăm în totalitate concluziile trase.

În urma videoclipului și a imaginilor puse la dispoziție, aveți dreptul să trageți și voi concluziile și să stabiliți cine a avut dreptate, investigația noastră jurnalistică sau ancheta poliției Roșiorii de Vede.

Rămâneți aproape, vom reveni cu încă o infracțiune flagrantă care s-a petrecut chiar sub ochii poliției, iar polițistul de la fața locului își alegea, ca din meniul de la restaurant, faptele pentru care intervine la fața locului.

Noaptea minții!


Videoclipul complet pe link-ul de mai jos:



8.416 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page