top of page

Cadou pentru miri din bani publici. Contract acordat cu "paradărăt".


Neregulile curg pe bandă rulantă în comuna Moșteni. Primarul comunei, Vică Tăbărana, profită de faptul că autoritățile se mișcă mai încet ca melcii în dosarele sale penale, așa că fură prin orice mijloace, ca să apuce.

În luna septembrie, 2022, publicam un articol despre un eveniment în care preotul din comună a refuzat să înmormânteze o persoană, pe motiv că avea nuntă fiica primarului și "ar mirosit a mort în biserică".

În urma unor investigații mai amănunțite, am descoperit că primarul a semnat un contract de 166.000 lei pentru "servicii de evacuare a apelor reziduale, de eliminare a deșeurilor, de igienizare și servicii privind mediul". Firma care a efectuat lucrările este AGRICOL COM SRL, iar patronul firmei este un prieten foarte apropiat primarului.

Contractul a fost acordat în data de 22.08.2022, cu aproape două săptămâni înainte de nunta fiicei lui Tăbărana.

Oamenii vorbesc că nuntașii ar fi fost foarte generoși, mai ales patronul firmei AGRICOL COM SRL.



Cât despre lucrările efectuate de "firma de casă", acestea sunt mai mult decât dezastruoase, depășind limita legalității.

Au săpat colina de argilă, din zona digului Moșteanca, fără avizele necesare și au folosit materialul pentru îndiguirea pârâului Câlniștea. În urma acestei "operațiuni", apa a intrat în curțile oamenilor provocându-le daune, distrugând inclusiv fauna din acea zonă.

Așteptăm, totuși, o reacție a Gărzii de Mediu Teleorman, dar și a celor de la Apele Române.


Pentru toate aceste nereguli au fost depuse plângeri penale, iar totul depinde de vigilența organelor de cercetare.

Județul Teleorman pare că este acaparat de hoție și incompetență, dar lucrurile nu vor rămâne așa. Tot mai mulți oameni încep să se implice direct sau indirect pentru a pune capăt devalizării banilor publici. Știm că sunt foarte mulți cei care ar vrea să ia atitudine, inclusiv din instituțiile publice, dar le este frică de abuzurile politice. Noi suntem aici să dăm o mână de ajutor și ne puteți scrie despre ilegalitățile pe care le întâmpinați. Dacă nu doriți să fie publică identitatea dumneavoastră, vă garantăm confidentialitate. Doar împreună vom putea ține piept acestor oameni fără caracter, care se cred stăpâni pe banii noștri.

Post: Blog2_Post
bottom of page