top of page

Încă o firmă lipită la bani publici, atât fiul, patronul firmei, cât și tatăl certați cu legea.


Una dintre firmele care căpușeaza constant acest județ este MODUL PROIECT SA, o firmă cu un trecut cel puțin zbuciumat.

Firma este deținută, în proporție de 90%, de Pena Dan, fiul fostului director Hidroelectrica, în perioada 2002-2003, cercetat într-un dosar penal, alături de băieții deștepți din energie, privind subminarea economiei naționale.

Se pare că penalul este o trăsătură de familie în cazul celor doi, deoarece nici fiul, actualul deținător principal al Modul Proiect S.A., nu este curat. Acesta a fost urmărit penal pentru evaziune fiscală.

Vezi articolul complet pe link-ul de mai jos:


Firma a avut, numai în ultimii 3 ani, contracte de peste 6 milioane de lei cu statul.

Județul Teleorman este o vacă de muls pentru șmecherii cu afaceri construite din bani publici.

Conceptul de piață liberă a fost înțeles greșit de conducătorii noștri. Piață liberă nu înseamnă procedeu de tranzitare a banilor publici în conturi private. Piața liberă înseamnă posibilitatea firmelor private de a oferi servicii de calitate instituțiilor publice.

Nu ar fi fost nicio problemă dacă firmele de casă și-ar fi făcut treaba și ar fi executat lucrările exemplar, doar că, din păcate, lucrările sunt efectuate sub normele reglementate, ori sunt făcute doar pe hârtie.

Teleorman are nevoie de o schimbare de mentalitate și are nevoie de oameni noi la cârma unităților administrativ teritoriale.

O politică sănătoasă ar trebui să se bazeze exclusiv pe girul oamenilor, iar campaniile electorale ar trebui să fie bazate strict pe realizări, nu pe cine aruncă mai mult cu banul odată la patru ani.

2.062 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page