top of page

În Alexandria, "ritMUiEtot". Cum faci dintr-un oraș din care se pleacă masiv, unul aglomerat.


Alexandria a devenit un calvar rutier, dar primarul orașului pare că trăiește o altă realitate.

Pe Facebook, Victor Drăgușin postează aproape orice activitate pe care o face, mai are să pună poză când respiră, #RespirPentruAlexandria, sau când iese de la baie, #NeCă**ămÎmpreună.

Ați putea spune că suntem răutăcioși, dar hai să privim obiectiv situația, iar apoi să o exprimăm subiectiv.

Șantierele rutiere au început lucrările fix în această perioadă, când majoritatea vine acasă sau are cumpărături de făcut, iar traficul este infernal.

O parte dintre străzi au fost făcute cu sens unic, iar traficul, în loc să se fluidizeze, a devenit și mai rău.

Pistele pentru biciclete par benzi desenate, iar drumul pruncipal a fost îngustat.

Semafoarele nu sunt sincronizate deloc, iar când la primul semafor se face verde, la al doilea se face roșu.

Asfaltările sunt făcute în bătaie de joc, sunt fie guri de canal, fie gropi sau borduri, nu există în tot orașul un drum care să fie "la linie", așa cum ar fi normal la atâția bani mâncați.

În Alexandria, totul se face pe repede înainte sau se trage de timp cu proiectele, în mod special, ca în campania electorală să fie finalizate, ori în curs de finalizare, iar dacă vreți să vedeți vreodată ceva terminat, ar trebui să-l votați pe viață, că așa e în Teleorman, timpul se dilată din cauza incompetenței și ce fac alții în doi ani la noi se face în 20.

Așadar, după toate aceste aspecte, tot noi suntem "răutăcioși", deși suntem prostiți pe față de un păcălici care-i duce pe locuitorii Alexandriei de nas cu poze pe Facebook?

Ieșiți, oameni buni, din case și uitați-vă în jur și veți vedea cum pe Facebook ei vă spun că e senin, când afară e potop.

Post: Blog2_Post
bottom of page