top of page

Victorie de răsunet pentru USR. A câștigat procesul în cazul fraudării alegerilor de la sectorul 1.

Judecătorii au dat câștig de cauză, în primă instanță, procurorului Nicolae Sprîncu și primarului USR din Sectorul 1, Clotilde Armand, în procesul intentat televiziunilor Antena3 și RomâniaTV, respectiv Mihai Gâdea, Mircea Badea și Victor Ciutacu, pentru acuzele mincinoase care vizau o posibilă fraudă a alegerilor de la primăria Sectorului 1.

Justiția din România a dat dovadă de integritate și ne arată că puterea politică nu este absolută în această țară și este un semnal de alarmă că România are nevoie de opoziție puternică pentru a rezista în fața celor două grupări infracționale, PSD-PNL, care au cumpărat aproape toate formele de informare și au acaparat majoritatea instituțiilor de control.

Mesajul transmis de Clotilde Armand a primit mii de aprecieri, iar oamenii pare că se trezesc din "Matrixul" creat de cele două partide și încep să conștientizeze că USR nu este atât de rău precum au fost manipulați să creadă.

Cotilde Armand:

"După ani de zile de minciuni și intoxicări ale "presei" cumpărată la kg de PNL&PSD a sosit și vremea adevărului. Realizatorii A3 și RTV trebuie să dea dezmințiri pentru felul în care au manipulat publicul și au mintit in legatura cu "fraudarea" alegerilor de la Sectorul 1. Vor urma și alte procese cu alte televiziuni abonate până de curând la banii Sectorului 1.


V-am mai zis că nu ne lăsăm intimidați de aparatul de linșat PNL&PSD și continuăm să ne facem treaba într-un mod onest. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care n-au căzut în capcana manipulării. Mergem mai departe și ne vedem de obiective: reconstrucția Sectorului 1 și curățenie după administrațiile anterioare. Noi nu facem #NiciUnPasÎnapoi."


Foto: Captură G4 Media

228 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page