top of page

Victor Drăgușin se cațără politic pe spatele tinerilor care au făcut performanță.



Ieri a fost ziua de naștere a unei tinere, Eva Maria Ionescu, multiplă campioană și cu performanțe impresionante, la o vârstă fragedă.

Edilul Alexandriei a profitat de această ocazie, urându-i " La mulți ani!" și felicitând-o pentru performanțe, spunându-ne cât de mândru este de ea, că poartă cu drag numele Alexandriei în toată lumea.

Bineînțeles că s-a bucurat de un val de urări, felicitări și aprecieri din partea publicului, părându-i rău că nu poate fi alături de ea, să o susțină pe teren.

Domnul Victor Drăgușin ar trebui să lase aceste pretexte și laude.

Ar fi fost frumos ca această tânără campioană să primească un premiu sau o donație din partea primăriei, deoarece este un caz rarisim într-un județ subdezvoltat.

Având în vedere că domeniul sportului este din ce în ce mai slab, din cauza lipsei de implicare a politicienilor, iar tinerii sportivi abia fac față cheltuielilor în turnee, Drăgușin ar fi putut să-i acorde, în semn de recunoștință pentru performantele deosebite, o sumă de bani, pentru a-și arăta susținerea.

Să nu uităm, domnule primar, că ați achiziționat multe lucruri inutile la suprapreț, așa că nu credem că o sumă de bani, acordată tinerei campioane, ar fi afectat bugetul primăriei.

Oamenii nu trăiesc cu felicitări pentru munca și performanța lor. Ei au aceeași nevoie de bani ca și noi, ba chiar au nevoie mai mare, pentru a putea face performanțe.

Sunt foarte mulți tineri de elită în județul Teleorman, dar pentru că acolo nu iese banul, aceștia trec neobservați prin succesul lor, succes care este din ce în ce mai rar de atins, în zilele noastre.

Ținem să o felicităm, pe această cale, pentru palmaresul deosebit, pe tânăra Eva Maria Ionescu, dar și pe toți tinerii care fac performanță și care fac parte din acest județ.

Nu vom permite politicienilor, lipsiți de realizări, să-și clădească succesul politic pe munca voastră.

Iar pentru pretinșii oameni politici vă spunem că:

Dacă într-adevăr există mândrie și respect față de tinerii de elită, recompensați-i pe măsură.

Așa îi ajutați să facă performanță, să simtă că munca lor este apreciată și totodată îi încurajați și pe ceilalți tineri să-și dorească succesul.

Până atunci, luați labele de pe performantele tinerilor teleormăneni. Dați-le ceea ce merită!

176 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page