top of page

Victor Drăgușin va da sarmale făcute de Salt Bae, de Mica Unire, să mănânce și săracii care nu-și permit să meargă în Abu Dhabi.


Victor Dragușin le-a pregătit alexăndrenilor sarmale la suprapreț, pentru a sărbători Mica Unire din 24.01.2024.

Primarul Alexandriei s-a gândit că și cetățenii orașului merită să simtă gustul bogăției. La ce preț au sarmalele, zici că au fost făcute în restaurantul din Abu Dhabi al celebrului bucătar Salt Bae.

Pentru că Victor Drăgușin este un om cu inimă mare, s-a gândit să satisfacă nevoile tuturor. Oamenii se vor bucura de Mica Unire, în stil tradițional, cu sarmale și mămăliguță, iar prietenul primarului, patronul restaurantului de la care Drăgușin a cumpărat sarmalele, se va bucura de o friptură în Abu Dhabi, la restaurantul lui Salt Bae.

Practic, Victor Drăgușin ne dă o lecție de adevărat administrator. El ne arată cum poți satisface atât foamea săracilor cât și conturile prietenilor, cu doar 9000 de euro.

Asta înseamnă să fii un primar capabil, că altfel nu era șef municipal patru mandate, probabil 5 din toamnă.


În altă ordine de idei, noi avem o altă viziune despre cum ar fi trebuit să se desfășoare aceste sărbători.

Ar fi fost frumos să vedem un fel de festival tradițional, la care să fi fost prezenți antreprenori cu diferite feluri de mâncare tradițională și produse locale tradiționale. Iar oamenii să vină și să se bucure de oferta fiecărui antreprenor.

Astfel, oamenii ar fi plecat fericiți că s-au bucurat în mod tradițional, iar antreprenorii ar fi fost satisfăcuți că și-au vândut produsele locale și n-ar mai fi la mâna lanțurilor alimentare.

Dar ca toate acestea să existe, ar fi trebuit ca în cele patru mandate Victor Drăgușin să fi dezvoltat Alexandria și să fi atras investitori, pentru a putea crește puterea de cumpărare a oamenilor, iar aceștia să-i sprijine pe antreprenori la rândul lor și bugetul primăriei ar fi fost consolidat și independent, fără a mai fi nevoie de slugărnicie politică pentru a primi bani de la bugetul statului.

Această viziune este doar " un vis umed", iar realitatea este cu totul alta, tinerii pleacă masiv din județ, oamenilor nu le ajung banii și cumpără alimente ieftine cu tot tabloul lui Mendeleev la ingrediente, vârstnicii au pensii prea mici, iar antreprenorii falimentează. Singurii care supraviețuiesc sunt "afaceriștii" prieteni cu primarul, că ei nu au nevoie de autorizații, avize și concurență, atât timp cât toți își rotunjesc veniturile din bani publici.

537 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page