top of page

Vera Miran demisă din funcția de vicepreședinte ANPC. S-au terminat pilele.
Fosta candidată la primăria Alexandria, Vera Miran, este o "celebră" anonimă în Teleorman . Toată lumea știe cum s-a urcat pe treptele politicii, dar nimeni nu vorbește, pentru că nimeni nu-și dorește controale pe cap.

Femeia a  devenit mai "înfiptă"în galben, când a devenit amanta lui Mihai Murar, penelist de omenie, provenit din PDL, partidul lui Băse'.

Acum un an de zile, Veruka făcea pe implicata, făcând controale în Alexandria, fix în campania electorală. Practic făcea abuz de putere, pentru a-și face campanie, pentru că avea susținere din partea guvernului Orban și a lui Bitanu, tot parvenit din PDL.

După ce a câștigat experiență la alegeri, Vera Miran s-a retras în "vizuină" și a reintrat în anonimat, ocupându-se de jocurile politice din PNL, pentru a-și asigura continuitatea funcției, însă cartea jucată nu a fost câștigătoare. Bitanu i-a tras țeapă, după ce și el și-a luat-o de propria brigadă.

Aceasta era o susținătoare înrăită a lui Orban și a făcut tot posibilul pentru a ajunge la congres, asta ca o ultimă speranță.

Veruka s-a prezentat " sub acoperire" cu o legitimație de jurnalist când a ajuns la Congresul PNL. Disperarea acesteia de a nu-și pierde postul, a făcut-o să-și arate adevărata față, practic și-a "tras-o" singură.

Vera Miran a fost numită politic în funcție și tot politic a dispărut, că de performanțe nu prea am auzit, cel puțin în Teleorman.

747 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page