top of page

UPDATE: Gabriel Florea a finalizat acțiunea. Clarificări cu privire la articolul pe care l-am publicat.În urma articolului pe care l-am publicat, Gabriel Florea, președintele AUR Teleorman, a ținut să ne informeze cu privire la acțiunea de tăiere a vegetației din parcul comunei Ștorobăneasa.

Acesta susține că nu au dus la bun sfârșit acțiunea deoarece era foarte greu cu coasa și au revenit echipați cu motocoase pentru a duce acțiunea la bun sfârșit, așa cum au promis.Totodată, aflăm și că echipa AUR a fost amenințată de Ioana Măgereanun cu dosar penal pentru distrugere.

"Eu nu mimez patriotismul niciodată. E sacru pentru mine."

"Primărița nici măcar nu s-a sinchisit, după primul videoclip, să rezolve această problemă" a adăugat Gabriel Florea.


Nota publicației:

Deși articolul a fost redactat corect și a exprimat realitatea la momentul respectiv, menționăm că partea din articol în care susținem că totul a fost doar pentru imagine și că Gabriel Florea mimează patriotismul s-a dovedit a fi doar o aparență.

Considerăm că este o măsură de igienă morală și, totodată, o datorie față de cititori să recunoaștem atunci când lucrurile sunt greșit înțelese, sau nu sunt pe deplin documentate.

Intenția noastră a fost să atragem atenția asupra celor care mimează implicarea când se apropie alegerile, având în vedere că foarte mulți politicieni încearcă să atragă atenția electoratului prin diferite moduri.

Apreciem faptul că Gabriel Florea a ținut să clarifice lucrurile.

Așa cum am scris în articolul precedent, că ar fi fost de apreciat dacă acțiunea ar fi fost dusă la bun sfârșit, revenim asupra acestui fapt cu mențiunea că este de apreciat acțiunea președintelui Gabriel Florea.

Cât despre Ioana Măgereanu, nu putem decât să vă recomandăm vizionarea acestui videoclip. Măcar să știți cine vă solicită încă un mandat.


509 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page