top of page

Stăpâni în funcții publice. Șeful ARR Teleorman, Alexandrescu Traian Romică, își bate joc de oameni.Stăpâni în funcții publice.

drescu Traian Romică, își bate joc de oameni.

Mai multe persoane s-au plâns de atitudinea șefului Autorității Rutiere Române Teleorman , Alexandrescu Traian Romică. Acesta susțin că atitudinea sa este sfidătoare și își face programul după cum binevoiește, de parcă ar lucra pe banii lui.

Acesta are un afiș pe ușa biroului său, pe care scrie să bați la ușă și să aștepți până binevoiește el să-ți deschidă, dacă are chef.

Dacă ești un om de rând ești tratat ca un sclav, ca un nimeni, dar dacă ești patron cu "recomandare" îți rezolvi imediat problemele.

Foarte mulți operatori de transport din Teleorman sunt nemulțumiți de atitudinea și incompetența șefului ARR, Alexandrescu Traian Romică.

Sursele spun că s-a depășit orice limită cu în relațiile cu reprezentanții unităților de transport, în special manageri și personal din transporturi, care sunt masa de umilință, dar când vine vorba de patroni, aceștia rezolvă imediat orice problemă.

Comportamentul sfidător al șefului ARR nu este întâmplătoare.

Cine este șeful ARR Teleorman?

Alexandrescu Traian Romică a fost consilier local PSD la primăria Roșiorii de Vede o bună bucată de timp și era, în același timp, șef la ARR Teleorman.

Totodată, soția acestuia a beneficiat și ea de pe urma partidului.

Aceasta a fost șef de birou la CFR Marfă și ulterior a fost angajată pe postul de Director Contabil la spitalul Caritas, pregătire profesională "ioc", aservire politică excepțională.

La capitolul avere, cei doi soți sunt pe cai mari.

Aceștia au împreună:

- 120.000 Euro, depozite bancare.

- 16 hectare de pământ.

- 2 case, una în Roșiorii de Vede și una în comuna Drăcșenei.

- 5 apartamente, două în Roșiorii de Vede, unul în Alexandria și două în București.

- venituri de aproximativ 10.000 euro anual din activități agricole.

- Bijuterii în valoare de 15.000 euro.

- salarii la stat, Alexandrescu Traian Romică șef la ARR Teleorman și Alexandrescu Zizi Carmen director contabil la spitalul Caritas.


Șeful ARR Teleorman a fost și este slujitor politic, iar funcția pe care o deține este una foarte importantă, mai ales pentru oamenii de partid.

Este evident că a fost numit cu interes pe acel post, pentru că nu aveau nevoie de oameni competenți, ci de oameni care să dea cu pixul pe hârtiile primite de la șmecheri.

Cu ce se ocupă Autoritatea Rutieră Română?

În principial, instituția are următoarele atribuții:

- licenţierea operatorilor de transport rutier şi a operatorilor economici care efectuează activitaţi conexe transportului rutier;

- eliberarea licenţelor de traseu operatorilor de transport rutier care efectuează transport rutier de persoane prin servicii regulate şi servicii regulate speciale;

- certificarea întreprinderilor care efectuează transport rutier în cont propriu;

autorizarea şcolilor de conducători auto şi a instructorilor auto; (VEZI MAFIA ȘCOLILOR AUTO DIN TELEORMAN.)

- activitatea de registru pentru operatorii de transport rutier, întreprinderile care efectuează transport rutier în cont propriu şi auditorii de siguranţă;

- eliberarea certificatelor / atestatelor profesionale pentru personalul de specialitate din domeniul transporturilor rutiere;

- punerea în aplicare a normelor tehnice şi a reglementărilor specifice transporturilor rutiere, pe baza împuternicirii date de Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii;

- eliberarea cartelor tahografice;

- gestionarea efectuării evaluării de impact asupra siguranţei rutiere, auditului de siguranţă rutieră, inspecţiei de siguranţă precum şi desfăşurarea activităţilor de formare, atestare, instruire şi perfecţionare profesională a auditorilor de siguranţă rutieră; ( ACCIDENTE RUTIERE PE BANDĂ RULANTĂ, ZERO MĂSURI DE PREVENIRE)

- Secretariatul Consiliului Interministerial pentru Siguranţa Rutieră.

De aici, trageți dumneavoastră concluziile despre cât de importantă este funcția pe care o ocupă acest servitor politic.

Așadar, mai adăugăm încă un nume pe lista "Caracatiței PSD" din județul Teleorman.

Ținem să-i reamintim șefului ARR Teleorman că nu este stăpânul instituției și ar trebui să-și îndeplinească atribuțiile față de teleormănenii care plătesc taxe și impozite, pentru că de acolo vine salariul acestuia.

După ce că oamenii sunt săraci, nici să muncească cinstit nu pot din cauza unor astfel de specimene puse în funcții cheie.

Vom supraveghea atent activitatea șefului ARR Teleorman, căci conexiunile par să ducă la gruparea "PSD de Vede", grupare din care fac parte, Valerică Cârciumaru, Săvescu Laurențiu, Familia Micheanu și mulți alții.


Dacă aveți informații cu privire la ilegalități, abuzuri, sau orice ce alte evenimente neplăcute, despre cei care trăiesc ca boierii pe banii noștri, nu ezitați să ne scrieți.

Suntem aici să-i devoalăm pe toți.

Global Teleorman nu acceptă sub nicio formă bani de la partidele politice.

Global Teleorman nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri din bani publici, direct sau indirect.

Voi, cititorii noștri, sunteți patronii, nu oamenii politici interesați de "spălarea imaginii".

Nu cerem bani nimănui, fiecare hotărăște dacă este dispus să sprijine activitatea noastră lunar cu o sumă modică de 17 lei.

Totodată, ținem să mulțumim celor care deja au donat pentru publicația noastră.

Am fost plăcut surprinși să vedem că cei care cred în publicația noastră au donat fără ezitare.

Vă mulțumim!

1.072 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page