top of page

Spațiul Schengen, între manipulare mass-media și realitate. Va dura mult până când România va intra.


Deși subiectul intrării României în Spațiul Schengen este închis, presa continuă cu aceeași propagandă de a-i face pe alții vinovați pentru incompetența conducătorilor acestei țări.

Deși nu putem nega faptul că există posibilitatea anumitor interese față de țara noastră, acestea nu au o influență prea mare asupra refuzului României în Schengen.

Refuzului aderării României la Schengen este cu totul altul, corupția.

Se pare că agențiile mari de presă, din România, împreună cu aparatul de propagandă al partidelor, au promovat fel și fel de îndemnuri la boicot împotriva Austriei. Țapul ispășitor pentru incompetența și hoția din România este Austria, că altfel țara noastră este prosperă, dezvoltată și plină de integritate la nivel instituțional.

Motivul real care a stat, stă și va sta la baza refuzului de a intra în Schengen este corupția.

Coordonatorul Strategiei Naționale Anticorupție pentru aparatul guvernamental susține că nu doar Austria este implicată în acest "pact de neacceptare", ci mai multe țări pot fi implicate în această înțelegere, tocmai din cauza corupției din România.

La nivel European, majoritatea știu despre corupția foarte mare din România și nu vrea nimeni să își asume dezechilibrul propriului sistem din cauza unei țări care-și vinde integritatea atât de ușor.

De exemplu, din cauza corupției imense la granițele țării, nu și-ar dori nimeni ca numeroase tiruri încărcate cu diferite obiecte/mărfuri ilegale să intre lejer în România, iar de acolo să aibă drum liber până la Madrid, Berlin, Amsterdam, Paris etc.

Așa cum prea bine știu și ei, UE, că majoritatea companiilor străine s-au instalat la noi în țară cu șpagă, fiindu-le impuși oamenii partidelor prin funcții bine plătite, în schimbul exploatării forței de muncă din țară.

Așadar, țările UE știu foarte bine sitemul din România și nu vor să aibă de-a face cu extinderea corupției la nivel European. Fiecare țară are sistemul ei și nu ar accepta ca sitemul să-i fie influențat de invazia ilegalităților, combinațiilor și migranților ilegal.

România este un fel de ruda săracă a Europei și asta se vede în modul prin care ei ne tratează. Țara noastră este bună atât timp cât tot ceea ce se petrece în interiorul țării rămâne aici și nu se extinde necontrolat peste granițe.

În concluzie, România nu va intra în Schengen în următorii ani. Când se va face următoarea rundă de vot, va apărea o altă țară care se va împotrivi, iar românii, manipulați de presă, vor fi ghidați spre un nou boicot împotriva țării care se va opune, că n-are legătură corupția din România cu Schengen, cum susțin toți "intelectualii" cu 5 facultăți făcute deodată.

În cel mai excepțional caz, România va intra în Schengen, dar cu foarte multe condiții, atât de multe condiții încât va fi intrată în Schengen doar cu numele.

Publicația Global Teleorman vă sfătuiește să fiți vigilenți și să vă alegeți foarte bine sursele de informare, deoarece va urma o perioadă în care vor apărea foarte multe manipulări mass-media.

Ținem să vă anunțăm că, neoficial, a început campania electorală. Minciunile, promisiunile, sondajele, promovările nulităților la TV și abuzurile de putere vor fi la cote maxime până la finalizarea alegerilor din 2024.

Puteți face donații pe link-ul: https://www.patreon.com/globalteleorman

De asemenea, veți putea regăsi acest link în secțiunea "despre" de pe pagina de Facebook, în fiecare articol pe care-l vom posta, la finalul articolului, și pe site-ul www.globalteleorman.com, în partea din dreapta sus, cu denumirea "DONEZ PENTRU GTR".

Vă mulțumim!

170 afișări0 comentarii

Opmerkingen


Post: Blog2_Post
bottom of page