top of page

Show la Vârtoape. Primarul și angajații s-au baricadat în primărie. Oamenii nu și-au luat ajutoarele


Show la Vârtoape. Primarul și angajații s-au baricadat în primărie. Oamenii nu au putut să-și ridice ajutoarele de la stat.


În urma vizitei activistului buzoian, primarul împreună cu funcționarii publici au rămas cu un gust amar.

Așadar, primarul a decis să ia măsuri drastice, să nu mai fie luat prin surprindere ca data trecută, doar că modul în care a acționat depășește cu mult celebrul serial Las Fierbinți.

După vizita activistului buzoian, recent, a venit un alt activist în vizită, Geană Harry Florin, dar dacă data trecută primarul l-a întâmpinat pe activist cu voie bună și ospitalitate demnă de autodenunț, de data aceasta primarul din Vârtoape, Petre Stancu, s-a ascuns în primărie și a dat ordin angajaților să mintă că este plecat la ședință.

Totodată, acesta a dispus punerea unui afiș, pe ușa de la intrarea în primărie, pe care scria "Interzis filmarea și fotografierea în incinta instituției", o măsură total ilegală. Primarul a confundat primăria cu o unitate militarizată, a dat câteva ordine și s-a văzut comandat de UAT, în grad retrograd.

Responsabilul pentru situații de urgență a ieșit imediat și a "raportat" că atât primarul, cât și vicele sunt plecați cu treabă, însă activistul și-a dat seama imediat că primarul era ascuns într-un birou, ca iedul ascuns în cuptor, și aștepta ca "lupul" să plece. Activistul a observat ulterior că mașina primăriei era parcată chiar în fața UAT, mașină cu care primarul se lăuda că a fost ambiția lui să fie nouă, pe banii primăriei, că doar și-a rupt mașina personală la câți oameni a cărat.

Când activistul Harry a văzut mașina și s-a apropiat, a observat un detaliu care l-a dat pe spate, de râs, atât pe el, cât și pe noi. Primarul, inteligent ca noaptea, și-a tras un permis de parcare la Înalta Curte de Casație și Justiție, făcut prost pe calculator, deoarece nici măcar culorile drapelului nu au respectat ordinea, el crezând că se printează așa cum se citește, roșu, galben și albastru. Ce rost avea acel aviz fals? Răspunsul este simplu, primarul mai parchează și el pe unde apucă și în caz că polițiștii locali/naționali doresc să-l sancționeze, să știe că că vor avea de-a face cu vreun judecător de la Înalta Curte.

Era evident că primarul s-a ascuns în primărie și ca să fie sigur că activistul nu se va întoarce să-l caute prin fiecare birou, acesta a dispus închiderea primăriei. Când activistul s-a întors de la mașina primăriei, a găsit ușile primăriei închise, deși lumina era aprinsă în biroul primarului, iar pe biroul său erau ochelarii și cheile mașinii. Angajații, împreună cu edilul, s-au baricadat în primărie și au așteptat să plece "lupul". Este incredibil cum au ajuns să se joace acești funcționari de-a "Capra cu trei iezi" prin primării, ascunzându-se de lupi (activiști/jurnaliști).

Pe lângă falsificarea unui document, abuzul în serviciu prin închiderea primăriei în mod nejustificat, lipirea ilegală a unui afiș ce interzice filmarea într-o unitate administrativ teritorială, edilul Petre Stancu și-a bătut joc de oamenii săraci care au venit să-și ridice ajutoarele și s-au lovit de o ușă închisă a unei instituții publice. Oamenii veneau entuziasmați și plecau păcăliți, că așa a avut chef primarul, să se joace "De-a v-ați ascunselea".

Edilul Petre Stancu merită cu siguranță premiul "Primarul fără limite", că vorba aceea: "inteligența are limitele ei, prostia nu."
802 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page