top of page

Scandal între medici la Alexandria. Spitalul Județean moare, directorul Dobre merge la chiolhane.



Scandal între medici la Alexandria.

Spitalul Județean moare, directorul Dobre merge la chiolhane în timpul programului.

Privim și ne minunăm, dar nu ne mirăm.

Doctorul Cătălin Dumitrașcu a dat pe față problemele din Spitalul Județean de la Alexandria și se arată nemulțumit de activitatea managerului, scrie presa locală.

Nu sunt medici, iar RMN și CT zac aruncate intr-un colț, nefolosite, în timp ce Spitalul plătește miliarde unei firme private care funcționează chiar în curte, pentru examinări medicale care ar fi putut fi făcute la stat.

Doctorul Dumitrașcu de la UPU strigă în gura mare că se va intra în colaps, cât timp nimeni nu face nimic.

Deși situația este critică, managerul Alexandru Dobre nu se agită deloc și  "i se rupe" de aceste probleme. Are susținere pentru funcție de la președintele PSD TR, Adrian Gîdea, care este și președintele CJ TR, asa că funcția este asigurată mult și bine.

Mai mult, în loc să facă tot ce poate pentru a remedia situația, tovarășul Dobre face tot ce poate pentru a se pune bine și cu politicienii momentului și merge la chiolhane cu ei, în timpul programului.

Mai precis, managerul participa periodic la întâlniri de taină la restaurantul Mara, unde se servesc delicatese și unde se pune judetul la cale.

Tot acolo vine și vicele de la Consiliul Județean Teleorman, Adrian Florescu, arunci când nu este ocupat să fie crai.

Global Teleorman a prezentat, în urmă cu o lună, o astfel de întâlnire, însă lucrurile se repetă ca și cum ar fi normal să plecăm de la serviciu la chefuri politice, cu toate că județul Teleorman, cu instituții cu tot, este în pioneze.


1.698 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page