top of page

S-a pus la cale distrugerea definitivă a României. Vredictul final se va stabili în 2024.


Coaliția de guvernare a ajuns la cote alarmante de corupție și manipulare. Mai mult de 80% din declarațiile politicienilor sunt false sau extrase din context.

România trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar și totul se trage de la modul în care este guvernată. Nici războiul și nici criza economică nu sunt de vină, așa cum vor politicienii să credem prin mijloacele de informare plătite, ci guvernarea proastă, în mod conștient, și prostia din fruntea instituțiilor statului.

Cele mai multe ministere și instituții ale statului sunt conduse de oameni care nu au nicio legătură cu specializarea în domeniu, deoarece sunt numiți în acele funcții pe criterii de slugărnicie și potență financiară.

Unii miniștri sunt "criminali economici" și chiar sunt un atentat la siguranța națională, având în vedere că au în subordinea instituții cheie.

Producătorii români sunt falimentați în mod intenționat și planificat de autorități. Hipermarketurile străinilor vând otravă pe rafturi. România importă peste 70% dintre alimente, alimente care ar putea fi produse mult mai sănătos în țară.

Polițiștii nu mai sunt plătiți și sunt ținuți la limita sărăciei, fiind nevoiți să ia șpagă pentru a supraviețui. O mare parte dintre aceștia își dau demisia și se îndreaptă spre mediul privat, deoarece salariile sunt asemănătoare, dar nu mai au aceleași restricții.

Sistemul educațional este la pământ și produce generații lipsite viziune și pierdute în cele mai murdare medii virtuale.

Numărul funcționarilor publici este exagerat de mare raportat la populația României și cei care-și fac treaba sunt conduși de amante, analfabeți și agramați.

Corupția este la cote alarmante. Se fură milioane de euro prin firme de casă, iar la TV apar politicienii să le transmită oamenilor că nu sunt bani.

Justiția este la pământ, iar sistemul legislativ este plin de lacune, procurorilor fiindu-le extrem de greu să poată soluționa dosarele penale.

Presa este cumpărată și vinde otravă informativă, 80% dintre știrile politice fiind false. Singurul scop al presei televizate este de a manipula oamenii și a-i face să se urască între ei, să fie dezbinați și ușor de controlat.

Cei care au opinii și viziuni diferite sunt considerați extremiști, pro ruși, globaliști și progresiști, dar nimic din toate aceste afirmații nu sunt adevărate. Fiecare are dreptul să-și exprime viziunea despre cum vede o lume mai bună, iar oamenii sunt cei care aleg viziunea cu care rezonează.

Singura șansă de a opri distrugerea definitivă a României este în 2024, prin vot, că alte pârghii nu există, protestul nu există și nici activismul civic.

Vom publica într-o serie de articole opțiunile de vot pe care le vom avea în 2024, atât la nivel național cât și județean. Noi ne facem datoria să vă informăm corect, iar voi alegeți cine merită votul.

261 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page