top of page

S-a pus "batista pe țambal" la Necșesti. Autoritățile competente au fost mituite bine.



În urma articolelor Global Teleorman, despre neregulile și abuzurile primarului din comuna Necșesti, Marian Ilie Bănăseanu a fost căutat de inspectorii ANAF, dar acesta a fost de negăsit pentru câteva zile.

Sursele noastre susțin că în timp ce autoritățile competente îl căutau pe edil, acesta alerga pe la mai marii șefi din PSD, să-l scape de problemele ce aveau să fie descoperite de către inspectorii ANAF.

După mai bine de o săptămână în care primarul comunei și complicii săi erau disperați că au încurcat-o, lucrurile au început să revină treptat la normal.

Tirul și utilajele primarului au dispărut din comună, la vremea respectivă. Magazinul acestuia a fost închis brusc. Soția primarului a fost în permanență la primărie, până seara târziu, pentru a pregăti hârtiile, im caz că aveau să fie luați prin surprindere, asta în timp ce Bănăseanu Marian Ilie alerga "pe sus" să rezolve problema controalelor.

Treptat, lucrurile par să revină la normal, iar primarul a început să-și continue drumul spre îmbogățire liniștit.

Din informațiile noastre, după zile la rând în care primarul a fost de negăsit, acesta a apărut într-un final la primărie și a înfruntat autoritățile de control, dar acesta era foarte fericit, deoarece batista se pusese deja pe țambal și sforile au fost trase. Astfel, inspectorii ANAF au fost primiți cum se cuvine și au plecat "mulțumiți".

Sursele noastre ne-au informat că s-a trecut cu vederea peste multe nereguli și toate neregulile au fost rezolvate din pix. La mușamalizarea neregulilor a avut o contribuție semnificativă și Speranța Mincinoiu, o doamnă cu vechime foarte mare în acea primărie. Aceasta are o experiență vastă în manipularea documentelor, ca să fie bine, să nu fie rău.

Pare că politica a ajuns să dirijeze totul, iar partidele țin cu dinții de primarii care servesc interesele acestora. Oamenii și nevoile acestora nu mai contează. Tot efortul se îndreaptă spre sărăcirea populației, ca mai apoi să poată fi cumpărată cu câteva sute de lei, în campania electorală.

Conform surselor noastre, au fost strânse probe și dovezi cu privire la neregulile trecute cu vederea și vor fi depuse plângeri penale pe numele primarului și a inspectorilor ANAF.

Astfel, pe numele primarului va fi depusă o plângere penală la DNA cu mențiunea ca dosarul să nu fie repartizat în Teleorman, prietenii știu de ce, pentru mai multe infracțiuni, fals în declarații, fals intelectual, falsul în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare și alte infracțiuni, pe care le vom enumera în articolele viitoare, căci am primit informații noi.

Totodată, se fac demersuri pentru depunerea de plângeri penale pe numele inspectorilor ANAF, care au fost în control la primăria Necșesti, pentru neglijență în serviciu.

Măcar să se lase cu plângeri penale, poate se găsește un procuror capabil să zguduie și sistemul corupt din Teleorman.

Așadar, noi vom continua dezvăluirile și vom relata în articolele viitoare cum s-a furat și cum s-a încălcat legea în comuna Necșesti.

Totodată, vă anunțăm că avem foarte multe investigații despre ilegalitățile comise prin intermediul administrațiilor locale, folosite ca metode a devaliza bugetul de stat, de către edili.


Dacă aveți informații cu privire la ilegalități, abuzuri, sau orice ce alte evenimente neplăcute, despre cei care trăiesc ca boierii pe banii noștri, nu ezitați să ne scrieți.

Suntem aici să-i devoalăm pe toți.

Global Teleorman nu acceptă sub nicio formă bani de la partidele politice.

Global Teleorman nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri din bani publici, direct sau indirect.

Voi, cititorii noștri, sunteți patronii, nu oamenii politici interesați de "spălarea imaginii".

Nu cerem bani nimănui, fiecare hotărăște dacă este dispus să sprijine activitatea noastră lunar cu o sumă modică de 17 lei.

Totodată, ținem să mulțumim celor care deja au donat pentru publicația noastră.

Am fost plăcut surprinși să vedem că cei care cred în publicația noastră au donat fără ezitare.

Vă mulțumim!

Împreună vom reuși să producem schimbarea, iar noi suntem aici să vă arătăm că se poate.

450 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page