top of page

S-a aflat cine este administratorul DEVID EDILITAR S.R.L, firma abonată la contracte de milioane.




În urmă cu o săptămână, echipa Global Teleorman a redactat un articol despre o firmă înființată special pentru contracte cu primăriile de "casă", DEVID EDILITAR S.R.L.

Administratorul firmei este Radu Daniela Maria, dar nu am reușit să găsim foarte multe informații despre aceasta.

După mai multe investigații, am concluzionat că lucrările primite indicau o legătură între contractele pe care firma DEVID EDILITAR S.R.L le avea cu anumite primării, administrate de primari PNL, iar administratorul firmei, Radu Daniela Maria, îl împrumutase pe deputatul Costel Barbu cu o sumă de bani, conform declarației de avere a deputatului, însă nu am reușit să ne dăm seama care erau legăturile dintre cei doi.

La câteva zile după publicarea articolului, publicația noastră a primit o informație care confirmă unele zvonuri.

Administratorul firmei DEVID EDILITAR S.R.L, Radu Daniela Maria, este sora soției lui Gogan Cornel, fostul președinte al organizației PNL Videle și, totodată, finul deputatului Costel Barbu.

În prezent, Cornel Gogan nu mai este președintele organizației PNL Videle, deoarece acesta nu s-a mai regăsit în partid și a trecut printr-un proces de "pesedizare", convertindu-se la PSD, iar ca semn de recunoştinţă a primit, ca primă de instalare, un contract pe bani publici, din partea organizației PSD Teleorman.

Așadar, avem dovada clară că zvonurile cu privire la orientarea politică a deputatului Costel Barbu, privind transferul la PSD, nu mai sunt zvonuri.

Schimbarea se produce în timp real și cât se poate de palpabil. Nu există dubii în această privință, Bitanu își mută încet, încet familia, primarii și firmele de casă la PSD.

El, săracul, crede că își mută cuibul discret, dar urmele pe care le lasă în urma sa sunt vizibile de pe lună.

Dacă PSD încearcă să creioneze o altfel de imagine, în care ei sunt mai serioși și încep să vină tot mai mulți alături de ei, putem spune că nu au început deloc promițător.

Mutările lor, de a recruta toate sugativele de bani publici de la PNL, sunt dovada clară că nu oamenii sunt prioritatea, ci reconstruirea imperiului PSD, așa cum a fost pe vremea tăticului lor absolut, Dragnea.

Teleormanenii trebuie să fie foarte atenți, căci dacă se va reinstaurara dictatura politică în Teleorman, tocmai acum când viața politică începe să dea semne că se îndreaptă cu pași mici spre o normalitate de mult visată, totul se va nărui. Firmele de "casă" vor acapara absolut tot, vor curge bani, putere și corupție din abundență în tot județul.

Va urma o nouă perioadă de aservire totală a instituțiilor publice, a autorităților Anticorupție prin care teleormănenii vor ajunge batjocoriți, umiliți, neputincioși și neajutorați.

Județul Teleorman se confruntă deja cu o corupție nemaiîntâlnită, dacă aceștia au fost în stare să fabrice dosare, să claseze petiții, să distrugă probe, pentru a se încerca reducerea la tăcere a celor care încă mai au curajul să ridice capul, gândiți-vă ce se va întâmpla când PSD va reinstaurara controlul absolut în județ.

Veți fi călcați în picioare, la propriu.


Mulțumim celor care au colaborat cu noi și ne-au trimis informații și documente.

Tot mai mulți oameni încep să ne sesizeze nereguli și să se alăture inițiativei noastre de a devoala mafia din județul Teleorman.

Deoarece nu pot face mare lucru pe cont propriu, din cauza abuzurilor la care ar fi supuși, aceștia aleg să colaboreze și să trimită informații publicației noastre.

Împreună vom reuși să arătăm adevărata față a celor care vin și cerșesc voturile oamenilor având un singur scop, accesul la bani publici pentru a-și asigura familiile pe viață.

Și nu uitați, SCHIMBAREA sunteți voi.


Urmăriți-ne pe site-ul www.globalteleorman.com și pe

Pagina de Facebook Global Teleorman. Fiecare apreciere pe pagina de Facebook ne ajută să fim mai vizibili, mai influenți asupra opiniei publice și putem forța mâna autorităților să ia atitudine.

Noi suntem singura publicație care spune adevărul din spatele prezentării publice. Noi dezvăluim lucruri care nu s-au spus niciodată, despre cei care vă cer voturile și vă mint în față că vor să facă ceva pentru bunăstarea voastră.

Informația declanșează reacția!

2.673 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page