top of page

România furată din interior. 2 milioane de euro, despăgubire, pentru doi judecători.Publicația G4Media titrează: Pe 13 noiembrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că faptele dintr-un dosar privind retrocedarea a 43000 de hectare de pădure, o treime din județul Bacău, în valoare de 303 milioane de euro, s-au prescris. În dosar au fost implicate mai multe persoane, printre care Viorel Hrebenciuc, fost parlamentar PSD, Ioan Adam, fost parlamentar PSD, câțiva oameni de afaceri și doi judecători, Lorand Andras Ordog și Anca Roxana Bularcă. Toți cei menționați au fost acuzați de constituirea unui grup infracţional.

Faptele din dosar s-au prescris, iar judecătorii se vor întoarce la locul de muncă, statul fiind obligat să le plătească despăgubiri în valoare de două milioane de euro, pentru perioada în care aceștia au fost suspendați, 2015-2023.

Asta este Justiția din România. Submninezi economia națională, îți iei partea ta din "combinație" și apoi ești repus în funcție cu toate drepturile și cu salariile la zi, actualizate cu rata inflației, pentru toată perioada în care ai fost suspendat.

Cei mai mari dușmani ai României nu sunt din exterior, ci din interior.

În mod normal, în urma unei astfel de decizii, ar fi trebuit să fie sute de mii de oameni, protestând, în fața Parlamentului, Ministerului Justiției și Parchetului General. Dar nu se întâmplă asta, pentru că ori suntem prea fricoși și ne merităm soarta, ori suntem complici cu toții în acest sistem putred în care unii fură miliarde și alții câteva sute de lei.

Suntem noi, oare, mai buni decât cei care fură, sau ne supărăm doar pentru că alții fură mai mult decât putem noi să furăm?

Începem să credem că românii, în mare parte, sunt mai degrabă invidioși că alții fură mai mult, decât revoltați.

Puteți citi articolul complet aici:


223 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page