top of page

Pîrvulescu și Cristescu au votat pentru păstrarea pensiilor speciale și pentru încurajarea corupției


Senatorii de Teleorman, Eugen Pîrvulescu, PNL, și Dan Cristescu, PSD, au votat astăzi pentru păstrarea pensiilor speciale.

PNL și PSD au călcat pe demnitatea tuturor românilor. România pierde bani europeni pentru școli spitale și autostrăzi, din cauza unor samariteni risipitori, pentru că nu respectă condițiile din PNRR cu privire la eliminarea pensiilor speciale.

Totodată, singurii senatori de Teleorman, PSD și PNL, au votat pentru introducerea unui prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu.

Cu alte cuvinte, liber la furat.

Acest proiect de lege nu este întâmplător. În 2024 vin alegerile și foarte mulți primari PSD-PNL au probleme penale, astfel parlamentarii au decis să-i scape de povara condamnărilor, pentru a nu rămâne fără candidați.

Se pare că ordonanța lui Dragnea, pentru care au ieșit sute de mii de români în stradă, va fi până la urmă implementată.

Planul este unul singur, să se reconstruiască USL și să elimine definitiv orice urmă de democrație în această țară.

Cât despre cei doi senatori de Teleorman, nu putem spune decât că vom fi cu ochii pe ei și vom avea grijă să sancționăm orice manipulare politică pe care o vor transmite public.

Dan Cristescu, PSD, mai avea un pic și îi ridica statuie lui Câciu pentru o deducere de 10 lei, mai mult costa birocrația decât deducerea.

Iar Eugen Pîrvulescu, PNL, care ne-a tot "amenințat" cu dezvoltarea județului, iar singurele gaze pe care le-au avut teleormanenii au fost într-un final cele din fasole, vine și ne arată că interesul propriu este mai presus de orice interes pentru societate.

Brusc, toate comunicările și proiectele lor de "suflet" pentru județ s-au transformat astăzi în hârtie igienică, așa cum, sperăm noi, ar trebui să facă și teleormănenii cu paginile din buletinele de vot pe care se vor afla candidații pentru parlamentare de la PSD și PNL Teleorman.

Dacă luați toate postările lor la rând, veți constata că pun pe Facebook doar pomeni și promisiuni, iar astfel de legi uită să mai posteze.

Sperăm ca teleormănenii să voteze împotriva PSD și PNL în 2024, așa cum și ei au votat astăzi împotriva oamenilor.

612 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page