top of page

Primăria Alexandria continuă combinațiile "de casă", autoritățile dorm în ghete.




Primarul Victor Drăgușin și consilierii afiliați jefuiesc banul public sub pretextul binelui pentru cetățeni.


Acesta și-a permis să închirieze în Pădurea Vedea amplasarea unui parc de distracții temporar, deși nu avea dreptul de a administra acea pădure.


Totodată acest parc a început sa producă bani, introducându-se tarife la echipamentele pentru divertisment, deși parcul era racordat ilegal la electricitate, ulterior făcându-se niște hârtii aprobate în regim de urgență, pentru "acoperire".


Un consilier din opoziție, Gabriel Bulumac, a făcut publice răspunsurile solicitărilor sale, răspunsuri care nu aveau logică.


Primarul Victor Drăgușin se crede Împărat și nu-l interesează legea, important este să iasă banu'.


Autoritățile competente dorm în ghete, dacă era vorba sa fie deranjat cineva din "familie", brusc se autosesizau, cum ne-am obișnuit.


Totul se face cu dedicație.


Se pare că acest parc-temporar, nu trebuie sa respecte normele de funcționare și regulile legislative, deoarece este temporar, acesta fiind răspunsul petițiilor inițiate de Gabriel Bulumac.


Unde este transparența promisă în campania electorală? A murit de covid?


Mafia PSD Alexandria este greu de doborât, într-un oraș în care tentaculele oamenilor politici s-au extins în toate domeniile.


Cetățenii orașului nu fac parte din interesele camarilei PSD.


Alexandria este un oraș de consum, totul se face pentru a aduce bani în buzunarele șmecherilor din administrația publica.

19 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page