top of page

Primul primar din Teleorman care pleacă de la PNL și se mută la PSD. Vrea să scape de dosare penale.


Primul primar din Teleorman care pleacă de la PNL și se mută la PSD. Miza este mușamalizarea dosarelor penale.


Primarul Vică Tăbărana, primarul comunei Moșteni, campion la dosare penale, cu fapte ilegale deja recunoscute în fața anchetatorilor, își caută sprijinul pe la porțile PSD.

Fiind unul dintre cei mai longevivi primari liberali din România, încă din anul 2000, a început să întâmpine dificultăți de natură penală, iar o "păsărică" i-a șoptit că PSD ar avea influență asupra dosarelor care îi sunt instrumentate.


Cine este "ciolacul" de salvare al primarului Vică Tăbărana?

Sursele noastre susțin că Vică Tăbărana este foarte bun prieten cu președintele CJ, Adrian Gâdea, care ar putea interveni asupra dosarelor aflate în lucru la Serviciul de Combatere a Criminalității Economice Teleorman. Este cunoscut faptul că Adrian Gâdea are influență asupra IPJ Teleorman, Inspectorul IPJ, Iulian Dumitrașcu, fiind protejatul președintelui CJ.

Astfel, în urma transferului, Vică Tăbărana ar scăpa de o parte dintre acuzațiile grave, putând candida în continuare la alegerile din 2024, din partea PSD, iar PSD ar câștiga încă o primărie care să fie mulsă de firmele partidului.


De ce s-a rupt "lanțul de iubire" cu PNL?

Vică Tăbărana a fost întotdeauna omul interesului propriu și s-a avut bine cu vechea gardă din PNL.

Când primarul a văzut că se îngroașă gluma și numarul dosarelor penale crește, Tăbărana nu mai a apelat la conducerea paridului și a început să caute sprijin la "Împăratul Roșu", semn că liberalismul nu îl mai reprezintă.

Astfel, Tăbărana a început să-și caute scăparea pe la ușile PSD, renumit pentru recrutarea celor cu multe dosare penale în CV.

De nouă luni de zile, primarul nu a mai participat la nicio activitate desfășurată de PNL Teleorman. Tăbărana chiulea de la activitățile PNL Teleorman ca să se întâlnească pe ascuns cu PSD Teleorman, "că nimic nu se compară cu o dragoste rurală".

Este doar o chestiune de timp până când organizația, "infracțională" PSD Teleorman îl va desemna pe Tăbărana drept noul vechi candidat la devalizarea primăriei Moșteni.

Vică Tăbărana deja a început propaganda PSD și promovează deja noul stăpân, iar PNL se dizolvă încet și sigur la Moșteni.

PNL Teleorman a ajuns "dama de companie" a aleșilor locali. Toți vin, își satisfac plăcerile și apoi se întorc la nevastă, că nevasta(PSD) mereu a ținut cu casa și i-a protejat când au fost prinși la furat.

Avem informații că foarte mulți primari își pregătesc valizele să treacă la PSD, odată cu rotativa de la vârful statului.

În Teleorman se anunță vremuri tulburi și jocuri de putere, iar noi vom dezvălui toate minciunile electorale pe care le pregătesc aleșii.

2.256 afișări1 comentariu

1件のコメント


”Primarii,asemenea scutecelor, trebuie să fie schimbați în mod regulat, din aceleași motive.” ☝️

いいね!
Post: Blog2_Post
bottom of page