top of page

Primarul din Necșesti, Bănăseanu Marian Ilie, căutat de ANAF.
Luni, 16.05.2022, la primăria Necșesti a venit o mașină din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Pe surse, inspectorii ANAF au venit la primărie și au întrebat direct de primarul comunei, dar acesta nu era la datorie.

Inspectorii ANAF au fost întâmpinați de secretarul primăriei, iar aceasta le-a spus că primarul este plecat la București, deși acesta se afla în timpul programului.

Sursele susțin că alături de mașina celor de la ANAF, mai era o mașină aproape identică cu cea a inspectorilor, dar mai scria ceva pe ea, însă nu au știut să ne transmită exact ce. Prin deducție, având în vedere că mașinile erau aproape identice și că pe cealaltă mașină mai scria ceva în plus, bănuim că alături de inspectorii ANAF au venit și inspectorii DGAF, Direcția Generală Antifraudă Fiscală, din cadrul ANAF, că doar cei de la Antifraudă sunt aproape identici.

Publicația Global Teleorman a menționat în investigațiile făcute că primarul nu și-a publicat declarațiile de avere pe ultimii doi ani, dar și faptul că sumele declarate de primar în declarațiile de avere, din anii trecuți, nu corespund cu realitatea.

Așa cum am menționat în articolul trecut, primarul nu prea obișnuiește să stea pe la locul de muncă. Sunt zile când nu vine deloc, iar atunci când vine, stă câteva ore și pleacă, pentru că trebuie să ajungă la București. Totodată, ținem să menționăm că primarul face naveta, de la București la Necșesti, în timpul programului. Doar nu credeți că-și rupe din timpul său liber pentru "comuna sa de suflet", atât de iubită încât nici nu locuiește acolo.

Așadar, iată că de data aceasta s-au convins chiar și inspectorii ANAF de faptul că primarul nu prea e de găsit la datorie.

Pe surse, se spune că primarul ar fi ocupat zilele acestea cu averea sa și că ar căuta să treacă tot ce are pe numele său, pe numele fiicei sale. Oamenii primarului, majoritatea angajați ai primăriei, sunt timorați, iar dacă în urmă cu o săptămână comentariile de laudă la adresa primarului curgeau gârlă pe pagina noastră, iată că de data aceasta, odată cu vizita ANAF și publicarea unui nou articol, a doua zi, marți, comentariile au lipsit cu desăvârșire, liniște totală.

Momentan așteptăm mai multe informații, deoarece pe zi ce trece apar mai multe nereguli descoperite, iar multe dintre ele sunt săvârșite cu complicitatea angajaților din primărie.

Recent, am primit câteva informații despre faptul că primarul, pe lângă terenul pe care l-ar avea, acesta ar mai avea concesionate încă 50 de hectare de pământ. Totodată, sursele ne transmit că primăria Necșesti ar fi primit o sumă de bani, iar cu acei bani primarul a achiziționat un Tir. Toată lumea se întreba de ce are primăria nevoie de Tir, dar surpriză, tirul a apare înmatriculat pe numele primarului. Practic, primarul și-a luat tir pe numele său, direct, din banii primăriei.

O altă achiziție a primarului este moara din sat, moară al cărui teren a fost pietruit cu materialul pentru apă și canalizare.

Este incredibil cât de sfidător poate să fie acest primar față de lege.

Marian Ilie Bănăseanu se impune prin violență, amenințări și hoție. Când cineva îndrăznește să nu fie de acord cu abuzurile lui Bănăseanu, edilul își trimite acoliții să provoace pagube materiale persoanelor incomode, lovindu-le mașinile, rupându-le gardurile, amenințându-le cu bătaia, totul prin câțiva acoliți cărora le dă de băut pe gratis la magazinul cu două etaje și le aruncă acolo câțiva lei.

Iar ca să fie treaba bună, acesta și-a instalat și câteva păcănele, în mod ilegal, să mai vândă câteva iluzii de îmbogățire oamenilor deja necăjiți și fără prea multă educație, iar partea cea mai rea este ca acolo joacă și minori, nu contează, bani să iasă.

Vom reveni cu mai multe detalii și, totodată, facem apel la instituțiile abilitate amintindu-le că sunt obligate prin lege să se sesizeze din oficiu.

Noi vom trimite, oricum, toate informațiile și dovezile pe care le avem, instituțiilor abilitate.


Urmăriți-ne pe site-ul www.globalteleorman.com și pe

Pagina de Facebook Global Teleorman. Fiecare apreciere pe pagina de Facebook ne ajută să fim mai vizibili, mai influenți asupra opiniei publice și putem forța mâna autorităților să ia atitudine.

Noi suntem singura publicație care spune adevărul din spatele prezentării publice. Noi dezvăluim lucruri care nu s-au spus niciodată despre cei care vă cer voturile și vă mint în față că vor să facă ceva pentru bunăstarea voastră.

Informația declanșează reacția!

1.022 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page