top of page

Primarul comunei Nanov vrea drept la replică. Caracterul său "vibrează" a răutate și minciună.


În urma investigației cu privire la afacerile de familie ale primarului comunei Nanov, Adrian Ghene ne-a trimis drept la replică prin intermediul unei case de avocatură, în care ne solicită să ștergem articolul publicat și să ne cerem scuze public.

În dreptul la replică trimis publicației noastre, cât și pe profilul său de facebook, Adrian Ghene insultă publicația Global Teleorman, spunând că suntem "o publicație locală de duzină".

Totodată, acesta ne acuză de practici "dezgustătoare menite să submineze încrederea în presă și să submineze democrația".

Este cel puțin penibil să fim acuzați că subminăm încrederea în presă. Care încredere în presă? Presa care este plătită de partide ca să închidă ochii la neregulile din județ?

Este cel puțin penibil să fim acuzați că subminăm democrația, când partidul din care face parte primarul s-a aliat cu cel mai mare inamic politic și vine cu aceleași minciuni și sloganuri în conferințe de presă, la fel ca acum patru ani. Noi subminăm democrația sau partidele din care faceți parte, prin faptul că au comasat alegerile doar ca să rămână la putere? Noi subminăm democrația sau partidul primarului prin politizarea tuturor instituțiilor statului?

Pe lângă aceste acuzații, Adrian Ghene ne face "jurnaliști mercenari" și ne acuză că am fost plătiți de adversarii politici.

Pentru aceste acuzații primarul nu a prezentat nicio dovadă, decât o părere calomnioasă la adresa noastră.

Este cel puțin "dezgustător" să faci astfel de acuzații nefondate. Publicația noastră a arătat dovezile în baza cărora a redactat articolul. Noi am redactat materialul plecând de la faptul că firma soției era aproape falimentară până ca acesta să devină primar și apoi veniturile firmei au explodat, fapt pe care l-am probat cu dovezi din raportările oficiale. În schimb, primarul ne calomniază fără să prezinte o dovadă în acest sens.

Adevărul este că Adrian Ghene "vibrează" de frică, deoarece știe că oamenii sunt nemulțumiți. Practic, primarul ar vrea ca presa să tacă în perioada campaniei electorale și să nu mai publice despre nicio neregulă.

Prin dreptul la replică, primarul neagă orice asociere cu firmele controlate de Relu Fenechiu și susține că nici nu-l cunoaște pe acesta. El chiar ne ia de proști. Și pe noi, și pe voi. Când vreodată a recunoscut vreun primar sau demnitar public asocierea cu vreo firmă care câștigă milioane de euro cu primăriile administrate de partidul din care face parte?


Ba mai mult, vă vom arăta cum primarul Ghene, care se visează președinte PNL Teleorman, jonglează și cu PSD, și cu PNL.


În primul rând vă vom lăsa aici investigația jurnalistică din care reiese legătura lui Relu Fenechiu cu firma SPES CONSULTING:



Cu o corectare din partea noastră, pe care ne-o asumăm, firma MODUL PROIECT SA nu este controlată de Relu Fenechiu. Din contră, firma este controlată de un teleormănean care a fost certat cu legea.


Vă lăsăm aici investigațiile, bazate pe dovezi, nu pe vorbe, iar la final trageți dumneavoastră concluziile.




De altfel, Adrian Ghene i-a făcut cadou și lui Cornel Gogan, colegul său de partid, un contract de peste 1.800.000 lei.



Vă lăsăm și aici link-ul articolelor din care reiese că firma aparține lui Cornel Gogan.




Totodată, vă vom dovedi și faptul că primarul Adrian Ghene nu e ghidat de o ideologie sau de principii. El este dispus să sară din barca national liberală în barca social democrată, doar ca să nu-și piardă funcția. Veți vedea că în câțiva ani, în cel mai optimist scenariu, primarul va trece în tabăra pesedistă.

O sumă imensă de bani, pentru asfaltarea străzilor a fost atribuită firmelor de casă ale PSD. VEGAMAR SRL ȘI TERRA STRADE TOTAL CONSTRUCT SRL.



Despre firmele respective puteți citi pe link-ul de mai jos:



Iată, deci cum a ajuns primarul, Adrian Ghene, să servească interesele partidelor și nu interesele cetățenilor. Singurele lucruri pe care le-a făcut au fost să lase comuna cu datorii ANAF și să împartă banii la firmele care seacă acest județ.

În rest, primarul nu prea a avut timp să facă nimic, fiind atât de ocupat cu împărțeala bugetului comunei, iar atunci când nu îndatora comuna acesta stătea plecat mai mult pe la București. Mai mulți oameni ne-au scris după articolul publicat și ne-au spus că nu prea l-au văzut la față în acești patru ani.


Aceasta este reacția noastră la mizeria pe care primarul a trimis-o pe post de drept la replică, în care uită, totuși, să ne explice explozia profiturilor încasate de firma soției, odată cu câștigarea Primăriei Nanov.

Dreptul la replică trimis prin intermediul avocatului nu ne impresionează deloc.

În schimb, ne intrigă tupeul lui de a trimite o calomnie evidentă tocmai printr-un avocat care ar fi trebuit, dacă nu i-ar fi luat banii, să îi explice că el este persoană publică plătită din bani publici, noi nu suntem.

1.110 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page