top of page

Primarul comunei Moșteni, Vică Tăbărana, este disperat. Edilul recurge la amenințări cu violență.




Vică Tăbărana, primarul comunei Moșteni, este din ce în ce mai disperat, deoarece începe să se facă lumină în abuzurile și ilegalitățile pe care le face.

Edilul a început să recurgă la amenințări cu violență, prin intermediul rudelor, către persoanele incomode din comună, pe care acesta le bănuiește că ar fi făcut denunțuri la DNA. Așa obișnuiește Tăbărana să reducă oamenii la tăcere, prin amenințări cu violență asupra unor familii nevinovate.

Ceea ce nu știe edilul este faptul că nu trebuie ca cineva să facă denunțuri, deoarece ilegalitățile pe care le-a făcut și le face în continuare sunt la vedere.

Practic, Vică Tăbărana, prin combinațiile de spălare a banului public la vedere, nu a făcut decât să invite procurorii DNA pe moșia sa.

Mai nou, în urma unor investigații, am descoperit că edilul a înființat o Politie Locală Comunală, care există doar pe ștatul de plată, căci polițiștii nu au uniforme sau dotări specifice poliției locale, ci doar primesc salariu de polițiști locali. Este evident că această structură a primăriei nu este decât un pretext de a-și angaja apropiații, care vor alerga în 2024 pentru campania electorală.

Totodată, au fost descoperite nereguli și la farmacia alipită primăriei din comună. Facturile la energie și căldură au fost suportate în întregime de primăria Moșteni, fără a exista un contract în acest sens. Pe surse, farmacista ar fi amanta primarului, fapt pentru care farmacia ar fi sub protecția lui Tăbărana, doar că edilul a uitat un lucru, primăria nu este moșia sa.

O altă ilegalitate, crasă, este monitorizarea video din comună.

La acest capitol există o încălcare flagrantă a legislației GDPR, deoarece monitorul, care înregistrează activitatea video de pe camerele de supraveghere din comună, se află în biroul edilului, iar acesta are chiar și o aplicație pe telefon, care-i permite să aibă acces oricând la înregistrările video.

Camerele nu sunt folosite pentru a preveni infracționalitatea. Ele sunt folosite în interes personal, de către primar, pentru a supraveghea anumite persoane incomode din comună, care nu sunt de acord cu abuzurile familiei Tăbărana.

Umblă vorba că primarul a pus toți angajații apropiați din primărie să jure cu mâna pe Biblie că nu au trădat.

Vică Tăbărana bate disperat pe la porțile conducerii PNL, pentru intervenții, deoarece se îngroașă gluma și se apropie cu pași repezi de ușile DNA.

Primăria Moșteni a devenit, practic, proprietatea privată a familiei Tăbărana. Primarul se credea intangibil, până a început să curgă pe bandă rulantă concursul de infracțiuni în dosarul de la DNA.

Brusc, familia Tăbărana a început să intre în panică, deoarece dezvăluirile publicației Global Teleorman au deranjat combinațiile în care spălau bani publici, prin firmele de casă ale familiei.

Încălcarea legii, de către primar, este cod de familie, dar este pe cale să se sfârșească.

Mai devreme sau mai târziu, legea, dreptatea și adevărul triumfă.

Este doar o chestiune de timp până când Vică Tăbărana își va încheia cariera politică și primăria Moșteni va scăpa definitiv de boala nepotismului, abonată la bani publici.


Urmăriți-ne pe site-ul www.globalteleorman.com și pe

Pagina de Facebook Global Teleorman

Noi suntem singura publicație care spune adevărul din spatele prezentării publice. Noi dezvăluim lucruri care nu s-au spus niciodată, despre cei care vă cer voturile și vă mint în față că vor să facă ceva pentru bunăstarea voastră.

Informația declanșează reacția!

2.792 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page