top of page

Primarul comunei Moșteni are propriul scaun în Biserică. Preotul îi face propagandă.




Primarul comunei Moșteni, Vică Tăbărana, a donat către Biserica din comună un scaun, sau mai bine zis, și-a donat un scaun.

Vică Tăbărana continuă să ne surprindă de fiecare dată.

În Biserica din comuna Moșteni se află un scaun pe care este inscripționat numele edilului " DONAT Primar Vică Tăbărana". Bineînțeles că scaunul este sub formă de donație, ca să nu bată la ochi, dar mai multe surse ne-au confirmat că acel gest nu a avut nici cea mai mică intenție de a face un bine Bisericii, ci, mai degrabă are un scop propagandistic.

Este cunoscut faptul că preotul are relații de prietenie foarte apropiate cu primarul.

Totodată, în perioada sărbătorilor pascale, preotul a făcut propagandă politică în Biserică, îndemnându-i pe enoriașii veniți la slujbă să se roage pentru primarul Vică Tăbărana, să-i fie bine. Enoriașii au devenit nervoși, indignați și au început să întrebe preotul " dar pentru cine se roagă, părinte?"

Sursele spun că nu este prima dată când se face propagandă în Biserică și este ridicat în slăvi primarul.

Este incredibil cum este stricată imaginea Bisericii prin astfel de exemple, care nu au nicio legătură cu credința, ci mai degrabă cu lăcomia și minciuna.

Pe de altă parte, Vică Tăbărana ar trebui să meargă zilnic la Biserică

La câte dosare are pe rol, și continuă să apară din ce în ce mai multe, are toate șansele să se apropie de o pedeapsă cu executare.

Este doar o chestiune de timp până se vor termina abuzurille și infracțiunile edilului din comuna Moșteni.

Până atunci, noi vom continua să dezvăluim toate neregulile, pentru a rămâne scrise, ca victorie a adevărului și dreptății în fața celor care se cred de neînlocuit și de neatins.

Vom reveni în zilele următoare cu dezvăluirea altor nereguli și combinații ale edilului din comuna Moșten

2.018 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page