top of page

Primarul comunei Moșteni a schimbat firma de casă, după ce a intrat în atenția procurorilor.




Tupeul primarului Vică Tăbărana este fără margini. Pe o parte dă cu subsemnatul în fața procurorilor, pentru ilegalitățile făcute, iar pe altă parte continuă sifonarea banului public printr-o nouă firmă de casă.

După dezvăluirile publicației noastre, firmele de casă și-au retras activitatea privind sifonarea banului public.

Firma AGRICOL COM SRL s-a retras din lista firmelor care ofereau servicii de casă pe bani publici, iar firma familiei, GARBUZ M. MIHAIL INTEPRINDERE INDIVIDUALA, și-a încetat activitatea de finanțare din bani publici, prin intermediul primăriei, de aproximativ cinci luni de zile.

Așadar, edilul comunei Moșteni a găsit o nouă firmă de casă, prin care să mai scoată niște bani din bugetul primăriei.

Firma se numește BIRTUL RADULUI SRL și este abonată la banii primăriei.

Administratorul firmei este foarte bun prieten cu primarul, Vică Tăbărana, iar pe lângă serviciile oferite primăriei, acesta deține încă două magazine în comuna Moșteni, precum și restaurantul PRESTIGE EVENTS din orașul Videle.

Patronul firmelor mai sus menționate, Contan Radu, are o relație foarte bună și cu poliția din Videle, deoarece este prieten foarte bun și cu șeful poliției Videle, Emil Enache, zis Muscă.

Cum se face că mai toți șefii din poliție sunt prieteni foarte buni cu oameni de afaceri abonați la bani publici?

Simplu, din banii oamenilor "mănâncă" toți șmecherii, pentru un schimb de servicii mai puțin legale, la nevoie.

Așadar, această firmă, BIRTUL RADULUI SRL, are 80% din contracte cu primaria Moșteni, dintre care două obținute recent, doar că la ultimele două achiziții s-a produs o minune. Știm cu toții cât de proastă este birocrația în România și cât durează să organizezi o licitație, să o finalizezi și să te apuci de treabă. De 32 de ani ne uităm la licitații, în timp ce țara s-a degradat, rămânând doar cu speranța că într-o bună zi se vor termina acele licitații și va începe derularea proiectelor.

Ei bine, la primăria Moșteni, contractele cu dedicație se fac la minut și nu este o glumă.

Firma BIRTUL RADULUI SRL a câștigat două contracte de peste 30.000 euro, în mai puțin de un minut.



Prima ofertă a fost publicată la 04.03.2022, ora 12:05, iar la mai puțin de un minut, ora 12:06, firma BIRTUL RADULUI SRL a obținut contractul.

A doua ofertă a fost publicată la 04.03.2022, ora 12:08, doar că de data aceasta contractul a fost obținut în același timp, 12:08, nici măcar un minut nu a trecut de la publicare.

Probabil cei doi prieteni erau conectați la 5G, altfel nu ne putem explica rapiditatea cu care s-au făcut aceste tranzacții.

Se pare că Vică Tăbărana trage până în ultima clipă de funcția pe care o are, cea de primar, deoarece zilele sale ca edil vor apune curând. În 2024, acesta nu va mai avea voie să candideze ca primar, din cauza problemelor penale, iar pe această temă a început deja să lucreze la alte variante.

Vică Tăbărana a organizat o întrunire, la care au participat persoanele apropiate, rude și prieteni, exact ca-n filmele mafiote cu gangsteri din anii 70, să pună planurile de viitor la cale.

Deja se discută de noua persoană care va prelua mandatul de primar, din 2024, în comuna Moșteni.

Sunt două variante puse pe masă, patronul BIRTUL RADULUI, Contan Radu, sau fiul său.

Practic, acești călăi ai administrației publice își aranjează viitorul de parcă oamenii din comună nici nu ar conta. Pe principiul iese primar cine trebuie să iasă, indiferent că vor oamenii sau nu.

Acest lucru nu este greu de realizat, cu numărul potrivit de flotanți se poate impune persoana dorită la conducere.

Publicația Global Teleorman va urmări foarte atent mișcările de pe scena politică din Teleorman și se va asigura că orice tentativă de mușamalizare a alegerilor libere și independente va fi devoalată.

Se pare că lupta noastră pentru adevăr începe să prindă contur, iar socotelile politicienilor corupți încep să fie stricate.

Încet, dar sigur, autoritățile din justiție își fac treaba.

Dacă la nivel teritorial instituțiile din justiție sunt aservite politic, iată că mai primesc din când în când câte o palmă de la nivel central.

Poate se vor trezi și autoritățile teritoriale de justiție de sub dominația politică și își vor da seama că ei sunt cei de care ar trebui să le fie frică politicienilor corupți și nu invers. Pentru asta primesc salarii și pensii speciale imense, din banii oamenilor, să-și facă datoria.

Tot mai mulți oameni încep să prindă curaj și să ne semnaleze probleme, deoarece au văzut că suntem implicați, au prins curaj și încep să vorbească.

Pentru prima dată în Teleorman, oamenii încep să simtă că au o voce prin care se pot face auziți.

Dacă v-au plăcut materialele noastre, puteți să le distribuiți și să vă invitați prietenii să aprecieze publicația noastră Global Teleorman. Cu cât avem un număr mai mare de urmăritori, cu atat vom fi mai puternici și va crește presiunea asupra autorităților, de a lua masuri.

Mai devreme sau mai târziu, adevărul și dreptatea vor învinge.

Și nu uitați #SchimbareaSuntețiVOI


Urmăriți-ne pe site-ul www.globalteleorman.com și pe

Pagina de Facebook Global Teleorman

Noi suntem singura publicație care spune adevărul din spatele prezentării publice. Noi dezvăluim lucruri care nu s-au spus niciodată, despre cei care vă cer voturile și vă mint în față că vor să facă ceva pentru bunăstarea voastră.

Informația declanșează reacția!

2.132 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page