top of page

Primăria Plopii Slăvitesti se umple de amenzi din cauza incompetenței. Gunoaie depozitate ilegal.Gunoaie depozitate ilegal pe albia unui râu.


În luna februarie au fost făcute controale de către Sistemul de Gospodărie al Apelor Teleorman, unitate subordonată Administraţiei Naționale a Apelor Romane, iar în urma neregulilor au fost somați.ca până la data de 01.03.2022 să rezolve problemele, dar toată tevatura s-a oprit la luarea angajamentului de către primar și cam atât.

Ce s-a întâmplat?

În urma unei inspecții SGA Teleorman, inspectorii au constatat nereguli cu privire la depozitarea de gunoaie menajere și gunoaie de grajd , de către primărie, pe marginea râului Sai, pe o suprafață de circa 100 mp și, totodată, au fost găsite același tip de gunoaie, circa 150 mp, și la marginea satului Brâncoveanca, în zona Bisericii.

Astfel s-a întocmit un proces verbal prin care SGA Teleorman soma primăria să ia măsurile de remediere a problemei până la data de 01.03.2022.

Astăzi, 20.04.2022, gunoaiele sunt tot acolo. Angajamentul pe care primarul comunei Plopii Slăvitesti, Marcel Alexe, și l-a luat a fost egal cu zero.

Iată, deci, cât de mare este incompetența și indiferența față de instituțiile statului abilitate să se ocupe cu respectarea normelor legale.

Așa se întâmplă când majoritatea primarilor sunt aleși de flotanți, nu au nici cea mai mică tragere de inimă pentru locuitorii din comună.

În Teleorman trăim într-un paradox total, pe de o parte liberalii fac inițiative de strângere a gunoaielor, iar pe cealaltă parte tot liberalii depozitează gunoaie ilegal.

Noapte minții!

În loc să se facă ceva eficient pentru comunitate, administrația locală alege risipirea banului public pe amenzi, cauzate de incompetență.

492 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page