top of page

Polițist de la Teleorman beat mort la volan bagă în spital trei persoane la Turnu!


Polițistul Iulian Toader din Teleorman, actualmente șef de post la Nenciulești, fost polițist la Serviciul Rutier și la Biroul Rutier Alexandria, a făcut-o lată din nou, dar de data asta nu mai are scăpare cum s-a întâmplat în alte cazuri.

Iulian Toader a provocat un accident de circulație în Turnu Măgurele, vineri seară,13 ianuarie 2023.

Polițistul era beat mort și a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, deoarece el știe foarte bine că dacă nu sufli și mergi la spital pentru recoltare de probe biologice nu se poate spune nici că ai refuzat prelevarea și ai șanse să și aranjezi rezultatul.

Nu ar fi prima dată când a ar scăpa de răspundere prin relații și subterfugii, a mai fost prins la braconaj, cercetat și scos basma curată.

Nu este nici prima dată când umblă beat la volan, acest lucru este cunoscut de toată lumea, dar hoțul neprins e negustor cinstit.

De această dată pare că este sfârșitul carierei acestui polițist, pentru că este vorba despre un accident rutier cu trei victime.

Toader a lovit o mașină în Turnu Măgurele, după ce că era beat, a mai și părăsit fața locului.

S-a întors mai târziu la sediul Poliției Turnu Măgurele, unde a încercat să spună că a fost altcineva la volan, dar nu a ținut "vrăjeala".

Agenții de la Turnu Măgurele tot l-au dus la spital pentru a i se lua sânge pentru alcoolemie.

În acest moment polițistul se află într-o situație fără ieșire, cu trei fapte penale grave în palmares: părăsirea locului accidentului și alcoolemie la volan, chiar dacă nu a suflat în aparat, vătămare corporală din culpă.

11.458 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page