top of page

PMP și-a ales noul lider în Teleorman. Opoziția de dreapta se întărește.



Sâmbătă, 01.04.2023, au avut loc alegerile structurii de conducere a filialei județene PMP Teleorman.

Costel Constantin Stăvărache a fost ales preşedinte al filialei. Acesta va fi secondat de Niculae Duţu, ca secretar general.

La evenimentul organizat au participat preşedintele PMP Eugen Tomac și alți membrii din conducerea centrală a partidului.

Eugen Tomac este europarlamentar PMP și este un politician aparte, respectat de colegi și oamenii politici.

Totodată, PMP se bucură și de sprijinul lui Ludovic Orban, Forța Dreptei, dar și al lui Cătălin Drulă, USR, și pare că se conturează o alianță puternică de dreapta, ce va cauza multe probleme actualei coaliții PSD-PNL-UDMR.

În Teleorman, opoziția crește la fel de repede. Partidele care sunt în creștere : AUR, Forța Dreptei, PMP și USR.

Cert este că foarte multe voci din culise spun că la Teleorman se vor întâmpla multe surprize la alegeri.

Oricum, noi vom monitoriza cu atenție fiecare partid politic și vom sancționa derapajele, chiar dacă încurajăm ideea unei opoziții necesare pentru județ, nu vom ezita să investigăm orice partid, în caz că nu-și va face datoria față de votanți.

COMUNICAT DE PRESĂ

"Costel Constantin Stăvărache, ales în funcţia de preşedinte al PMP Teleorman

Peste 160 de membri ai PMP Teleorman au fost prezenţi, în cursul zilei de astăzi, la conferinţa de alegeri a structurii de conducere a filialei judeţene. Cu o majoritate covârşitoare de voturi, Costel Constantin Stăvărache a fost ales preşedinte al filialei. Acesta va fi secondat de Niculae Duţu, ca secretar general. “PMP a rămas unit, a rezistat presiunilor din exterior şi am mers înainte, neclintiţi. Mesajul meu în ziua alegerilor pentru noua structură de conducere a PMP Teleorman este unul simplu: vă mulţumesc pentru toată susţinerea, vă apreciez munca depusă şi împreună, ca o echipă unită, mergem înainte”, a spus preşedintele ales al PMP Teleorman, Costel Constantin Stăvărache.

La evenimentul de alegeri au participat preşedintele PMP Eugen Tomac, secretarul general al PMP Ionuţ Simionca, secretarul general adjunct al PMP Răzvan Nicolae Sebe, vicepreşedintele PMP Florian Bichir, vicepreședintele PMP și preşedintele PMP Sector 6 București  Ștefan Florescu, secretarul executiv al PMP și preşedintele PMP Giurgiu Sile Cobzaru, secretarul executiv al PMP și preşedintele PMP Ialomiţa Cristian Mihălăchioiu, secretarul executiv al PMP Cristian Ciocoi și preşedintele PMP Ilfov Peţa Iancu Traian Mircea.

La conferinţa de presă care a precedat evenimentul PMP Teleorman, europarlamentarul Eugen Tomac a îndemnat românii să susţină petiţia “România merită în Schengen”, lansată după ce ţării noastre i-a fost respins dreptul de intra în Spaţiul Schengen. Drept urmare, deputatul în Parlamentul European a dat în judecată Consiliul European la Curtea de Justiţie a UE. "Pentru că din decembrie anul trecut până în februarie, nimeni nu a formulat o plângere împotriva actului prin care României i s-a refuzat dreptul de a intra în Schengen, evident că după ce am consultat profesori de Drept european, foşti judecători la CJUE, foşti avocaţi, am demarat, în nume propriu, o acţiune prin care încercăm să anulăm acest act discriminatoriu. Ceea ce a făcut Austria este un abuz de drept, iar ceea ce a făcut Consiliul UE este un abuz de putere. Pentru a reuşi să parcurgem cât mai rapid toate etapele am iniţiat o campanie prin care invităm cetăţenii români să semneze o petiţie pe care o adresăm Parlamentului European ca acesta să intervină în acest proces", a explicat preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Petiţia poate fi semnată pe https://romaniainschengen.ro "

523 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page