top of page

Pacienții cu dureri cumplite primesc algocalmin și sunt expediați. VIDEO


Spitalul Zimnicea aspirator de bani publici.

Despre spitalele din Teleorman s-a tot scris.

Nu mai sunt de mult timp în slujba pacienților, ci în slujba intereselor de partid.

Cu excepția spitalului de la Alexandria, toate spitalele din județ sunt aspiratoare de bani publici care nu își iau rostul.

Spunem asta pentru că spitalele din Zimnicea, Turnu Măgurele, Videle și Roșiorii de Vede funcționează precum ghișeele de la Finanțe, până în ora 16.00.

În rest, pacienții sunt expediați la Alexandria, pentru că prin celelalte orașe nu prea mai au ce să le facă după aceasta oră.

Nu există anesteziști, nu există radiologi, nu exista nimic. Doar bani mulți, care ar putea merge la spitalele unde pacienții sunt tratați sau măcar se încearcă asta.

Practic, dacă ai ghinionul să te îmbolnăvești în weekend sau după ora 16.00 și te duci la spitalele care nu sunt din reședința Teleormanului, poți să mori liniștit. Primești niște calmante și ești trimis acasă, deoarece atât se poate face acolo.

Un bărbat din Zimnicea care s-a dus la spitalul din localitate, vineri, 28 ianuarie 2021, cu dureri groaznice la picioare, a primit algocalmin și o perfuzie cu calmante și a fost trimis acasă, aproape paralizat de durere.

Medicul de gardă i-a spus că nu îl poate trimite la Spitalul din Alexandria pentru că 'este vineri'.

În tot acest timp, primarul Petre Pîrvu, cumătrul infractorului Ioan Nicolae de la Interagro, face ce știe mai bine: sifonează bani publici, mulți dintre ei pentru 'dotările' spitalului orășenesc Zimnicea.

Realitatea crudă se arată atunci când oamenii aflați în necaz apelează la acest "punct de lucru", că numai spital nu se poate numi.

Pacienții, alții decât pupincuriștii primarului, suferă și sunt ignorați, iar escrocii care au terminat orașul primesc tratament preferențial.

Teleorman a devenit o feudă, unde serviciile sunt oferite doar celor cu bani sau cu pile, restul fiind lăsați să "crape".


1.716 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page