top of page

Opoziția din județ se consolidează. Decât cu proștii la câștig, mai bine cu deștepții la pierdere.


Sâmbătă a avut loc lansarea partidului Forța Dreptei.

La eveniment au fost prezenți Ludovic Orban, președintele partidului, Violeta Alexandru, deputat, Președintele Forța Dreptei Teleorman, medicul Cătălin Dumitrașcu, și alți membrii de partid, precum și partenerii de alianță USR și PMP Teleorman.

Partidul Forța Dreptei este noua forță de dreapta, după ce PNL și-a trădat electoratul de dragul puterii.

Ludovic Orban a ales să părăsească PNL odată cu trădarea alegătorilor și a decis să lanseze un partid nou, format din oameni noi, care să nu mai urmărească doar funcții și interese.

Ludovic Orban și-a învățat lecția cu vârf și îndesat, după ce a văzut cum PNL și-a vândut electoratul pentru ciolan.

La nivelul județului Teleorman, pentru început, Forța Dreptei are o direcție foarte clară, recrutarea de oameni competenți și de încredere, care vor să schimbe situația județului și vor să scape de toate abuzurile instituționale.

Deși au existat semnalări ale unor abuzuri la care au fost supuse anumite persoane, care au dorit să facă parte din noul partid, se conturează, totuși, un număr mare de membri și alegători pentru Forța Dreptei.

Ludovic Orban a conștientizat, probabil, că decât să meargă cu proștii la câștig, mai bine merge cu deștepții la pierdere.

Cât despre modul de formare al noului partid din Teleorman, nu putem decât să sperăm că vor fi suficient de buni cât să convingă oamenii că ei sunt o opțiune.

De remarcat este faptul că USR și PMP sunt în alianță cu Forța Dreptei, iar acest lucru spune foarte multe despre cât de interesante vor fi alegerile din 2024, iar cu mobilizarea potrivită, PSD va pierde pentru prima dată supremația în acest județ.

Vom monitoriza cu atenție noile partide de opoziție, deoarece se anunță o activitate intensă.

Indiferent de partid, Forța Dreptei, USR, PMP sau AUR, dacă nu vor conștientiza că singurii lor adversari sunt PSD și PNL, nu vor reuși decât să dezbine electoratul. Este nevoie de sprijin, acolo unde există potențiali candidați cu șanse indiferent de partid, cu excepția celor de la PSD și PNL.

502 afișări0 comentarii

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page