top of page

Oameni cu suflet mare. Omul politic din Teleorman care face fapte bune, fără să se laude.


Micii mari campioni din Teleorman, de la Ciolănești, au parte de cea mai frumoasă experiență din viața lor, de până acum.

Urmărim constant activitatea acestora și ținem să-i felicităm, pe această cale, pe micuții campioni, pe antrenorul implicat și devotat performanței profesionale, dar și sponsorilor, donatorilor și părinților, fără de care performanța micuților nu ar fi fost posibilă sau ar fi fost extrem de grea.

Antrenorul micilor campioni, Sorin Constantin, a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire pentru cei care au sprijinit financiar tinerii campioni.

"Bună ziua, vreau sa mulțumesc tuturor celor care au făcut o mica sponsorizare dealungul timpului pentru sportivii din Ciolanesti (AMATERASU). Prin dvs, sportul este în creștere de la an la an, mulțumesc acestor oameni minunați: Ionel Trasca, Gabi Florea, Veronica Briceag, Tudorel Coman,Coman Marian, Anișoara Radu, europarlamentarul USR Vlad Gheorghe, Adela Mustățea, Daniel N Daniel și nu în ultimul rand Mihaela Yaurum! Unii dintre cei etichetați au contribuit și la deplasările lui Daryus pentru a putea lupta la mondialul din Italia și nu numai! Respect și onoare pentru acești oameni!"

Totodată, cei care au sprijinit de la bun început activitatea celor mici sunt:

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe, Tudorel Coman care, pe lângă bani, a pus la dispoziție spațiul unde funcționează sala, Marian Coman, Anișoara Radu, Adela Mustățea, Mihaela Yaurum.


Președintele AUR Teleorman, Gabi Florea, printre sponsorii campionilor de la Ciolănești.


În postarea antrenorului am observat numele președintelui de la AUR Teleorman, Gabi Florea, care apărea în rândul celor care au participat la sprijinirea micuților.

Am căutat și nu am găsit niciun articol în presă, care să scoată în evidență acest lucru. Fapt pentru care, din partea noastră, președintele AUR Teleorman are o bilă albă, deoarece a făcut o faptă bună, fără a încerca să câștige capital politic

Totodată, unul dintre politicieni este europarlamentarul USR Vlad Gheorghe, care a fost de la bun început alături de cei mici și i-a sprijinit financiar, fapt pentru care apreciem implicarea acestuia.Se pare că avem noi oameni capabili să aducă schimbarea în județul Teleorman.

USR, AUR și mai nou Forța Dreptei câștigă teren în Teleorman și se anunță o bătălie strânsă în 2024.

Totodată ținem să vă aducem la cunoștință că pe data de 04.03.2023, la Librăria Alexandria, orele 11:00, va avea loc lansarea cărții "Amor Perpetuu", de Mihaela Yaurum, iar banii vor fi redirecționați către un copil cu autism și echipa de campioni de la Ciolănești.

Dacă doriți să sprijiniți activitatea micilor campioni, puteți lua legătura cu Ana-Maria Soare, soareanamaria644@gmail.com, unul dintre părinții responsabili pentru donațiile micilor mari campioni.

Încercăm să schimbăm modul de a face presă în Teleorman și să producem o informare cât mai bună a oamenilor, dar și să dăm dovadă de toleranță, să promovăm niște valori sănătoase, care aduc plus valoare în acest județ.

1.470 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page