top of page

Momente de greață în Teleorman. Cum profită politrucii de sărbătorile Pascale.


Ieri au apărut în spațiu public o serie de fotografii, intens distribuite, cu președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, doamna de treflă roșie a OFSD, Ioana Panagoreț, și câțiva slujitori de partid, în timp ce distribuiau pungi roșii cu diferite produse, unor oameni chinuiți de sărăcie, în comunele Piatra, Seaca și Ștorobăneasa.Imaginile au un impact emoțional puternic, dar nu de sensibilizare, ci de milă și furie, când vezi cum vechile obiceiuri nu au apus în județul nostru.

Gâdea s-a tras în poze cu acei oameni și a ținut morțiș să vadă lumea cât de bun este el la suflet și cum face daruri celor nevoiași. Mai că-ți vine rău de la stomac, când știi că ei sunt cei care i-au adus în acele condiții, iar acum vin să-și spele păcatele prin pungi cu ajutoare.

Aceștia au organizat și o masă cu câțiva oameni și am observat cum de pe acea masă nu lipsea alcoolul, iar oamenii care se bucurau de mica pomană electorală erau destul de încântați.

În mintea lor rămâne un singur gând, votăm PSD, că "ăștia ne-a mai dat câte ceva".

Așa am ajuns să avem bătrâni necăjiți și abandonați de copiii și nepoții plecați prin țări străine.

Toate aceste imagini triste, de care "iubiții" noștri politicieni profită, sunt rezultatul nepăsării noastre, a celor care am stat atât amar de vreme și nu ne-am implicat, lăsându-i pe cei ușor de manipulat să ne decidă viitorul.

Este datoria noastră să facem ceva pentru noi și, automat, lucrurile se vor îmbunătății și pentru cei neajutorați.

Cât despre mizeria pe care au făcut-o cei de la PSD Teleorman, în frunte cu președintele de partid, Adrian Gâdea, nu putem decât să ne oripilăm de cum de acești oameni fără suflet profită de sărbătorile Pascale, să exploateze veriga slabă a societății.

567 afișări0 comentarii

Bình luận


Post: Blog2_Post
bottom of page