top of page

Membrii AUR Teleorman au protestat în fața casei de cultură. Numărul participanților a fost mic.


Duminică a avut loc un protest în fața Casei de Cultură din Alexandria,Teleorman (sau ce a mai rămas din ea după ce a "reconstruit-o" Drăgușin), organizat de Gabi Florea, sponsorul AUR din Teleorman.

Aceștia au protestat împotriva preturilor și a actualei guvernări.

Au stat împrăștiați pentru a părea mai mulți la număr, deoarece nu prea s-a înghesuit nimeni la protest, având în vedere că publicul AUR este certat, în general, cu noțiunea de cultură, iar simpla prezență în fața Casei acesteia, chiar și la stadiul de paragină, i-a făcut pe mulți "auriți" să scuipe în sân și să se ferească de participare.

Sloganurile antisistem, patriotice și naționaliste au fost la ordine zilei. Din păcate, sloganurile și gargara politică sunt singurele lucruri la care AUR se pricepe. Niciun deputat sau senator AUR nu a venit cu o propunere legislativă palpabilă.

Când liderii AUR sunt întrebați de proiecte pentru guvernare aceștia dau subtil vina pe ceilalți și apoi declară foarte vag cum relansează ei România, fără a spune concret cum fac asta.

Așadar, discursurile politice ale celor de la AUR, pentru teleormaneni, sunt gloanțe oarbe. În Teleorman există doar doua modalități de a capta atenția publicului, ori faci ceva, ori dai cu banul.

366 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page