top of page

Liviu Dragnea promite ploaie de bani pentru români. 5000 de euro pentru cei cu venituri sub 4000 lei


Liviu Dragnea promite ploaie de bani pentru români. 5000 de euro pentru fiecare familie cu venituri sub 4000 de lei.

Liviu Dragnea a prins curaj și vrea din nou să "reconstruiască" România, după ce tot el a distrus-o.

Acesta a început să apară tot mai des la televiziunile care l-au făcut om mare și i-au promovat ani la rând minciunile electorale.

"Nea Mitică" de Teleorman anunță că este imaginea unui nou partid și că a pregătit deja programul de guvernare, aplicabil încă din prima zi.

Pe modelul Dan Diaconescu, Liviu Dragnea promite prosperitate pentru toți. Acesta a prezentat la TV câteva măsuri pe care le va lua pentru oameni.

"Pentru familiile tinere cu copii și fără copii, dar care nu sunt căsătorite de mai mult de 3 ani, familii până în 35 ani, promite suma de 150.000 euro pentru construcția de locuințe."

"Pentru cei care au sub 2000 lei net pe fiecare membru de familie se vor aloca câte 5000 de euro în primele zile ale anului pentru a-și face un plan de familie."

"Un program de înființare a comunităților agricole sociale".

Minim 5 asociați, maxim 50. Domniciul să fie în zona rurală. Toți trebuie să fie angajați la această societate agricolă. Guvernul va aloca bani, 10.000 euro pe an, pentru fiecare asociat, timp de 25 de ani, pe baza unui business plan, ne spune Dragnea.

"Un program pentru redarea demnității profesionale":

Medici, avocați, profesori. Redarea demnității pentru cei care lucrează în Ordine Publică și siguranță națională, " mă refer în special la cei care lucrează în Ministerul de Interne și în Ministerul Apărării”, a mai spus Liviu Dragnea.


Este evident faptul că toate aceste măsuri sunt doar minciuni electorale, menite să țintească anumite categorii sociale care sunt afectate cel mai puternic de această criză.

Așa cum vă avertizam într-un articol anterior, despre politicieni și nulități care vor apărea ca salvatori, iată că a început deja marea manipulare.

Liviu Dragnea este un capitol închis al politicii românești sau cel puțin așa ar trebui să fie, asta dacă vrem să avem parte de o schimbare în bine pe viitor.

Singurul program care ar trebui să-l preocupe pe Liviu Dragnea este programul de vizită de la penitenciar, restul sunt doar povești de adormit nefericiții.

332 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page