top of page

Limba roșie mult aduce. Antena 3 Alexandria, la polul opus celei de la București.


Prestație jenantă, reportaje penibile și rating aproape zero.

Așa poate fi descris cel mai nou post de televiziune teleormănean, denumit Antena 3 Alexandria.

Nu doar că nu are nici o legătură cu Antena 3 București, dar le mai și strică imaginea centralilor.

Știrile sunt doar comandă politică, iar emisiunile, cu invitați doar de la PSD. Când au vreun invitat mai apropiat de patronul Mădălin Borș, vicepreședintele PSD Teleorman, limba realizatorului se înroșește până la limita incendiului.

Și Antena 3 București se "iubește" cu PSD de când se știe, doar că prestația jurnaliștilor de acolo este una de cinci stele, știu cum să pună problema și nu iartă un subiect în care pesediștii calcă pe bec.

Poate de asta este cel mai urmărit post TV din România, iar folositorul de brand de la Alexandria este cel mai neurmărit post din România.

La Antena 3 Alexandria lucrează numai jurnaliști locali, deținători de site-uri fără audiență. Oare cum și-a imaginat tovarășul Borș că va face treabă cu ei, nu cunoaștem, dar putem bănui că logica nu este punctul lui forte, ci sifonatul banului public prin contracte cu Primăria Alexandria și alte instituții conduse de pesediști.

În Teleorman a mai apărut o ciupercă TV după ploaia de site-uri cu pretenții la bugetul de stat, dar cu cititori la limita ridicolului.

Postul Media Sud TV a fost preluat de liberali. Fiind un brand deja consacrat în Teleorman, Media Sud este mai urmărit în județ, dar tot jurnaliști locali lucrează și acolo. Transmisiunile acestei televiziuni par făcute din ligheanul lui mamaie de la Udupu, iar știrile video care apar pe post par filmate cu pompa de stropit via.

Global Teleorman este singura publicație care vă informează corect, pentru ca voi să alegeți în cunoștință de cauză la ce vă uitați și ce citiți.

Suntem și singura publicație necăpușată de contracte pe bani publici, iar singurul nostru scop este dreptul oamenilor la o viață decentă.

875 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page