top of page

Jurnalistul VIP: Bolid cumpărat din contracte cu statul, parcat ilegal în fața IPJ Teleorman.


O fotografie face cât o mie de cuvinte. Mai ales atunci când ești șeful unui ziar de mult apus, fără nici o relevanță pe piață, dar ai un bolid de lux cu care îți permiți aroganța de a bloca o banda de circulație, chiar sub nasul celei mai înalte instituții de POLIȚIE din județ: Inspectoratul de Poliție Teleorman.Așadar, "tovarășul" Scutelnicu Dan, vătaf peste ziarul Teleormanul, a pus bolidul pe drum pe o întreagă bandă, deoarece lui "i se rupe" de proximitatea polițiștilor, doar e prieten cu câțiva șefi de pe acolo.

Acest "Florică Mara" al presei locale, al cărui unic interes este să sugă bani publici, a reușit să facă o avere din banii comunităților din Teleorman, ba cu ajutorul PSD, ba cu ajutorul PNL.

Da, știm, suntem invidioși, e norocul oportunistului, asta e singura explicație care ne va fi servită în legătură cu acest caz, așa cum obișnuiesc cocalarii să își justifice nesimțirea ori de câte ori sunt prinși cu sfidarea în drum. Dar asta nu ne împiedică să ne îndreptăm atenția spre acest individ care căpușează județul la nivel macro, sub umbrela presei.

Cum este firesc și frumos, ca să nu zică lumea că furăm, menționăm că fotografia a fost preluată de pe pagina de Facebook Mihai Matei, nimeni altul decât fostul șef al Poliției Rutiere Alexandria. Da, da, acel Mihai Matei.Ironic, nu? Un fost polițist critică o parcare neregulamentară în fața IPJ Teleorman, iar în fotografie apare bolidul de lux al unui patron de publicație depășită de vremuri, cu descrierea "Când poți și ești "jmecher" parchezi unde vrei. Chiar și în fața IPJ"! Asta-i România, ăsta e județul. Legea se aplică doar "pălmașilor".

2.211 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page