top of page

Informații grave în cazul accidentului mortal de la Smârdioasa. Se încearcă mușamalizarea.La data de 08.04.2022 a avut loc un accident mortal în comuna Smârdioasa, județul Teleorman.

O femeie a fost spulberată de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar. Femeia a ieșit de la o farmacie și a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, fără a se asigura corespunzător sau a văzut că vine o mașină, dar a crezut că are timp să traverseze. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetările în cauză.

Ceea ce, probabil, nu știu polițiștii și nu s-a scris în presă este faptul că persoana decedată era angajata primăriei, ca asistent personal, responsabil de îngrijirea unei persoane cu handicap, iar la ora producerii accidentului aceasta trebuia să aibă grijă de o persoană cu handicap.

Așadar, persoana decedată se afla în timpul programului, ceea ce schimbă cu totul datele anchetei, deoarece, pe lângă accidentul rutier, s-a produs un accident de muncă.

Primăria avea obligația de a anunța Inspectoratul Teritorial de Muncă, însă a preferat să pună "batista pe țambal", pentru a se sustrage de la responsabilitatea de a da cu subsemnatul.

Cu alte cuvinte, dacă persoana a decedat, de ce să-și mai asume ei responsabilitatea, au lăsat-o cum a picat, accident rutier. Văd ei pe parcurs cum o scot în afara programului de muncă, din pix.

1.900 afișări0 comentarii

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page